Kedves Doktornő / Doktor Úr!
Kedves Asszisztens!
 

    Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Facebook oldalunkat!

A praxist, a mindennapi betegellátást, valamint a NetDoktor üzemeltetését és fejlesztését érintő legfrissebb információkat naprakészen publikáljuk a szoftver Facebook oldalán.
Azt itt megosztott információkból szemlézünk a heti hírleveleinkben.
Amennyiben Ön, vagy a munkatársa rendelkezik Facebook fiókkal, úgy azonnal értesülhet a legfontosabb híreinkről.
Csak egy kattintásba kerül.


https://www.facebook.com/orvosiprogram/

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
 

                                                         

Kérjük engedje meg, hogy bemutassuk Önnek NetDoktor programunk ez idáig megvalósult, illetve tervezett fejlesztési irányvonalait 

Fejlesztési stratégiánk alapelveként továbbra is kiemelt hangsúlyt fordítunk meglévő és leendő ügyfeleink igényeire.
Cégünk filozófiája szerint elsődleges célunk a sikeres fejlesztések továbbvitele és befejezése, ezzel is hozzájárulva a magas minőségű és problémamentes betegellátás folyamatához. Ezt a célt a szolgáltatásunk minőségi színvonalának folyamatos emelésével kívánjuk elérni, annak érdekében, hogy a jövőben is kiemelkedő minőségű szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére. 
Tájékoztatónkban megtekintheti a már megvalósult eredményeket, illetve szeretnénk felvázolni az általunk elképzelt fejlesztési terveket. Munkánk során továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a NetDoktor program használatával.

A megvalósult és a közeljövőben tervezett fejlesztéseinket IDE kattintva tudja megtekinteni.

VÉNYÍRÁS A NETDOKTORBAN

A számok tükrében elmondható, hogy az orvosok folyamatosan túlterheltek, és a munkájuk során sokszor csupán csak néhány percük jut a pácinseik érdemi tájékoztatására az állapotukat, a betegségüket és a rendelt gyógyszerek hatását illetően. Ezért a napi feladatok megkönnyítése érdekében, mi olyan rendszert biztosítunk a betegellátáshoz, ami könnyen kezelhető, minimalizált adatbegépelést igényel, továbbá intelligens adatbázisokkal rendelkezik.

A napi munka folyamán leggyakrabban előforduló feladatok egyike a gyógyszerfelírás. Ezt a folyamatot azzal kívánjuk gyorsabbá és gördülékenyebbé tenni, hogy a NetDoktorban a gyógyszertörzsön belül különböző színeket használunk. Az azonos feltételeknek megfelelő szereket azonos betűszínnel és betűtípussal jelenítjük meg. A gyári készítmények listájában azokat a gyógyszereket, melyek nincsenek forgalomban, halvány szürke színnel jelöljük. A vény nélkül kapható szerek szürke színűek, míg a vénykötelesek feketék. A bordó szín jelentése, hogy az adott gyógyszer csak szakorvosi javaslat esetén írható, míg a kék arra hívja fel a figyelmet, hogy azt csak szakorvos által rendelhető. A félkövér betűtípussal szereplő készítmények közgyógy igazolásra, Eü emelt illetve Eü kiemelt támogatási jogcímmel is felírhatók.

A NetDoktorban lehetőség van rá, hogy a teljes gyógyszertörzset bizonyos szempontok szerint szűkítsük. A vényírás menüben a gyári készítmények listázására kattintva a keresésben beállíthatunk szűrési feltételeket, például hogy csak a forgalomban lévő gyógyszerek szerepeljenek a megjelenő listában. Ha azt szeretnénk, hogy a készítmények listája, mindig ezeknek a feltételeknek megfelelően jelenjenek meg, akkor a felhasználó nevére történő kattintást követően a beállítások menübe kell mennünk, és az ellátáson belül a vényírást kell választanunk, ahol a gyógyszerlista ablakban be tudjuk állítani az általunk preferált szempontokat.
A NetDoktor ilyen és ehhez hasonló megoldásai mind azt hivatottak szolgálni, hogy megkönnyítsék a program használatát, és ezzel segítsen abban, hogy az orvos több időt tudjanak a pácienseire fordítani.

Ha szeretne a NetDoktorról többet is megtudni, látogasson el a www.netdoktor.hu weboldalra!

Néhány friss hír az egészségügyből

 

Új gyógyszerek kapnak társadalombiztosítási támogatást
Huszonhat új gyógyszer kap társadalombiztosítási (tb-) támogatást január 15-től, amelyek 118 terápiás területen alkalmazhatóak, közölte az emberi erőforrások minisztere pénteken Budapesten.

Cikk megtekintése itt

Gyógyszeralkalmazás a gyakorlatban: nemzetközi konferencia Szegeden
A racionális gyógyszeralkalmazást támogató nemzetközi konferenciára várják a gyógyításban és kutatásban dolgozó orvos és gyógyszerész kollegákat, valamint az egészségügyi hatóságok, biztosítók és a gyógyszercégek munkatársait.

Cikk megtekintése itt

Végül szeretnénk megkérni, hogy segítse munkánkat!
Továbbra is várjuk visszajelzését,
hogy a NetDoktor rendszerében mik azok a kérdéses pontok, amikben videókkal segíthetjük Önt és orvostársait.