Kedves Doktornő / Doktor Úr!
Kedves Asszisztens!
 

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Facebook oldalunkat!

A praxist, a mindennapi betegellátást, valamint a NetDoktor üzemeltetését és fejlesztését érintő legfrissebb információkat naprakészen publikáljuk a szoftver Facebook oldalán.

Azt itt megosztott információkból szemlézünk a heti hírleveleinkben.
Amennyiben Ön, vagy a munkatársa rendelkezik Facebook fiókkal, úgy azonnal értesülhet a legfontosabb híreinkről.

Csak egy kattintásba kerül.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

NetDoktor Facebook oldala

                                                         

Kérjük engedje meg, hogy bemutassuk Önnek NetDoktor programunk ez idáig megvalósult, illetve tervezett fejlesztési irányvonalait 


Fejlesztési stratégiánk alapelveként továbbra is kiemelt hangsúlyt fordítunk meglévő és leendő ügyfeleink igényeire.
Cégünk filozófiája szerint elsődleges célunk a sikeres fejlesztések továbbvitele és befejezése, ezzel is hozzájárulva a magas minőségű és problémamentes betegellátás folyamatához. Ezt a célt a szolgáltatásunk minőségi színvonalának folyamatos emelésével kívánjuk elérni, annak érdekében, hogy a jövőben is kiemelkedő minőségű szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink részére. 
Tájékoztatónkban megtekintheti a már megvalósult eredményeket, illetve szeretnénk felvázolni az általunk elképzelt fejlesztési terveket. Munkánk során továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy Ön maximálisan elégedett legyen a NetDoktor program használatával.

A megvalósult és a közeljövőben tervezett fejlesztéseinket IDE kattintva tudja megtekinteni.

 

2017-ben és 2019-ben is változtak a JOGOSÍTVÁNY HOSSZABBÍTÁS szabályai


 

A változtatás lényege, hogy minden friss, illetve megújított jogosítvány az érintett születésnapján jár le. Ez a módosítás ez évben elsőként a 70 év felettieket érinti. Életkor, illetve egészségi állapot függvénye, hogy mennyi időre kaphatunk hosszabbítást, 50 éves korunkig akár 10, de 60 felett már csak 3 míg 70 felett csupán 2 évre szólhat a vezetői engedély érvényessége. Amennyiben valaki egy héttel a születésnapja előtt újítja meg jogosítványát, akkor egy hét híján egy évet el is veszít jogosítványa érvényességéből.

Részletekért kattintson ide

        

 
AZ ORVOS-BETEG KAPCSOLATOT KIEGÉSZÍTŐ MEGOLDÁSOK


 

2020-as terveinkben szerepel a NetDoktor Orvos mobil app továbbfejlesztése, és a NetDoktor Páciens mobil app piaci bevezetése. Ezzel lehetővé válik, hogy az orvos és a páciens zárt csatornán keresztül tudjon egymással kommunikálni, adatokat, dokumentumokat küldeni, személyes találkozást nem igénylő ügyeket intézni.

A mindennapi gyógyítási gyakorlat ma már elképzelhetetlen a magas szintű informatikai háttér és az erre épülő alkalmazások nélkül. A betegellátást javító, az orvos-beteg kapcsolatot kiegészítő megoldások mára már az egészségügy megkerülhetetlen részévé váltak. A NetDoktor fejlesztése során alkalmazott technológiák olyan szolgáltatások igénybevételét teszik lehetővé mind az orvosok, mind a páciensek számára, melyek nélkülözhetetlenek, ha lépést akarunk tartani a világ rohamléptékű fejlődésével.

Kérjük engedje meg, hogy az alábbi videónk segítségével bemutassuk Önnek a következő funkciót:


A megújult táppénz 

Videó megtekintése itt

Néhány friss hír az egészségügyből


OGYÉI: az egyedi azonosítóval még biztonságosabb lett a gyógyszerellátás

Még biztonságosabb lett a hazai gyógyszerellátás a vényköteles gyógyszerek egyedi azonosítóval való ellátásával, közölte az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgatója hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján.

Cikk megtekintése itt

Továbbra sem népszerű az influenza elleni térítésmentes védőoltás 
1,3 millió ember térítésmentesen kaphatná meg az influenza elleni védőoltást, mégsem jelentkeznek a háziorvosoknál a vakcináért. Pedig a jelzések szerint hétről hétre nő a betegek száma, írja a VG.

Cikk megtekintése itt

Végül szeretnénk megkérni, hogy segítse munkánkat!
Továbbra is várjuk visszajelzését,
hogy a NetDoktor rendszerében mik azok a kérdéses pontok, amikben videókkal segíthetjük Önt és orvostársait.

Copyright ©  Dericom Kft. – Minden jog fenntartva

E-mail címünk: info@dericom.hu

Ezt a levelet azért kapta, mert Ön megrendelte a NetDoktor szoftvert.

Amennyiben a jövőben nem kíván értesülni
a NetDoktorral kapcsolatos aktualitásokról, segédanyagokról,
hírekről, itt leiratkozhat:
Leiratkozás