Kedves Doktornő / Doktor Úr!
Kedves Asszisztens!
 

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Facebook oldalunkat!

A praxist, a mindennapi betegellátást, valamint a NetDoktor üzemeltetését és fejlesztését érintő legfrissebb információkat naprakészen publikáljuk a szoftver Facebook oldalán.

Azt itt megosztott információkból szemlézünk a heti hírleveleinkben.
Amennyiben Ön, vagy a munkatársa rendelkezik Facebook fiókkal, úgy azonnal értesülhet a legfontosabb híreinkről.

Csak egy kattintásba kerül.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

NetDoktor Facebook oldala

                                                         

A koronavírus (COVID-19) fertőzéssel kapcsolatban kialakult helyzetben a NetDoktor is segíti munkáját a következő képpen:


Az NNK 2020.03.02-án kiadott ide vonatkozó eljárás rendje alapján, azon beteg esetén, aki telefonon keresi háziorvosát a fertőzés gyanújával, a háziorvos feladata az, hogy egy kérdőív alapján megállapítsa a gyanú megalapozottságát, és ez alapján döntsön a további teendőkről.

A NetDoktor Kérdőív moduljába a mai nap során ezt a kérdőívet beépítjük, így Ön illetve asszisztense a NetDoktorban tudja rögzíteni betegének kérdőívre adott válaszait, akár telefonon, akár a rendelőben történik a válaszadás.

Gondoltunk arra az esetre is, hogy a vírus gyors terjedése miatt kialakulhat olyan helyzet, hogy a telefonok száma jelentősen megnövekszik, és nem lesz idő a kérdőívek orvos általi kitöltésére.

Ezért jelenleg fejlesztjük és várhatóan a jövőhét folyamán publikáljuk azt a WEB oldalt, amin keresztül az Ön páciense az Ön által Netdoktorból kiküldött kérdőívet kitöltheti, beküldheti és ezt Ön a beküldés pillanatában láthatja, és megteheti a szükséges lépéseket.

Ezzel a fejlesztéssel egy időben elkészül az a fejlesztés is, ami során ez a kérdőív a NetDoktor Paciens Mobil applikációba is kiküldhető, így aki használja már a NetDoktor Páciens app-ot, ezen keresztül is visszaküldheti a kitöltött kérdőívet.

A technológiának köszönhetően a kialakult helyzet, az eljárásrend illetve a kérdőív tartalmának változására rendszerünk azonnal képes reagálni.  

 

 

Figyelmükbe ajánlom továbbá Dr. Tordas Dániel házi gyermekorvos által készített, beteg részére szóló infógrafikát 


 

 

NetDoktor Számlázó Modul
Számlázó, ami beágyazódik az orvosi programba


Kinek ajánljuk?

  • Mindenkinek, aki orvosi vizsgálatokról számlát állít ki (kapcsolódjon az egy jogosítvány hosszabbításához, vagy egy szakorvosi vizsgálathoz).
  • Mindenkinek, aki elavult számlázó szoftvert használ, vagy még kézi számlatömbből számláz.
  • Mindenkinek aki nem szeretne extra adminisztrációs feladatokat végezni, duplán adatokat rögzíteni.
  • Mindenkinek, aki a számlázó programot bármikor, bárhonnan elérhető módon szeretné használni.
  • Mindenkinek, aki nem szeretne jelentős összegű NAV mulasztási bírságot kockáztatni egy rosszul, későn vagy hibásan beküldött számla kapcsán.
Ha szeretné a NetDoktor orvosi program mellé a számlázó modult is megrendelni, lépjen velünk
kapcsolatba!

Bővebb információkért kattintson ide!

Néhány friss hír az egészségügyből


Rendkívüli kormányrendelet 
A már kihirdetett veszélyhelyzet keretében a kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el az immár világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány megelőzésére, a magyar emberek egészségének és életének megóvása érdekében.

Cikk megtekintése itt

A biszfoszfonáttal történő kezelés felfüggesztésének feltételei 
Az osteoporosis terápiája során a biszfoszfonátokat használjuk a legszélesebb körben. Ezek a készítmények felhalmozódnak a csontokban, így az osteoklasztokra kifejtett gátló hatásuk a gyógyszer felfüggesztését követően még évekig érvényesül.

Cikk megtekintése itt

Végül szeretnénk megkérni, hogy segítse munkánkat!
Továbbra is várjuk visszajelzését,
hogy a NetDoktor rendszerében mik azok a kérdéses pontok, amikben videókkal segíthetjük Önt és orvostársait.