Kedves Doktornő / Doktor Úr!
Kedves Asszisztens!
 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy kiadtuk NetDoktor Orvos mobil applikációnk újabb, 4.3.22-es verzióját.

Újdonságok az applikációban: 

1. Ebben a verzióban megoldottuk azt, hogy amennyiben az ön pacientúrájában koronavírus fertőzött vagy fertőzés gyanús beteg van házi karanténban, úgy a HAOSZ által összeállított COVID-19 Score állapotjelentő kérdőív segítségével folyamatosan követheti pácienseinek állapotát, ami nagymértékben segíti Önt abban, hogy eldönthesse kell-e komolyabb intézkedést tennie, vagy mikor minősítheti betegét fertőzésmentesnek és gyógyultnak.

Önnek csak ki kell küldenie a NetDoktor Orvos appból egy gombnyomással a kérdőívet az Önhöz már regisztrált, vagy a koronavirus.netdr.hu oldalon adminisztrált páciens számára, aki a NetDoktor Páciens app-jában fogja ezt megkapni, ott tudja kitölteni és visszaküldeni. A rendszer a kitöltött űrlapot feldolgozza és meghatároz egy COVID SCORE értéket, ami alapján Ön dönthet. Ez folyamatosan ismételhető … 

 

2. Összeintegráltuk a koronavirus.netdr.hu oldalunkat a NetDoktor Orvos és a NetDoktor Páciens app-al. Ez azt jelenti, hogy minden Koronavírus Regiszter oldalra regisztrált orvos az ott regisztrált e-mail címével és jelszavával be tud lépni az Orvos app-ba és használni tudja azt, és minden páciens, aki a Regiszterbe adminisztrálva lett, szintén be tud lépni a NetDoktor Páciens app-ba.

3. Az orvos app-ba beépítettük az EESZT Mobil Token generálásra alkalmas funkciót, ami segítségével Ön már e-személyi nélkül is tud csatlakozni az EESZT-hez. A funkció hamarosan működni fog, amint megkapjuk az ÁEEK-től a szükséges információkat.

4. Javítottuk a Szkenner, Diktafon és Elektronikus aláírással kapcsolatos visszajelzések alapján az app működési biztonságát, és tovább növeltük a medikai rendszer Kommunikációs Moduljának és az app regisztrációs, előjegyzési és konzultációs funkciói közötti integráltságot.

 

Bővebb információkért kattintson ide

A fenti linken letöltheti és megnézheti az app használati útmutatóját.

 

Amennyiben még nem tették, úgy töltsék le és használják ingyenes applikációnkat, és mutassák meg kollégájuknak is, hisz mostantól már nem csak NetDoktoros felhasználó kaphat jelentős segítséget munkájához mobil applikációnktól.
A NetDoktor Páciens app is hamarosan letölthető mindkét platformra, jelenleg a Google is és az Apple is a COVID-19 megfelelőséget vizsgálja. Reméljük hamarosan elérhető lesz pácienseik számára.


    Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani Facebook oldalunkat!

A praxist, a mindennapi betegellátást, valamint a NetDoktor üzemeltetését és fejlesztését érintő legfrissebb információkat naprakészen publikáljuk a szoftver Facebook oldalán.
Azt itt megosztott információkból szemlézünk a heti hírleveleinkben.
Amennyiben Ön, vagy a munkatársa rendelkezik Facebook fiókkal, úgy azonnal értesülhet a legfontosabb híreinkről.
Csak egy kattintásba kerül.


https://www.facebook.com/orvosiprogram/

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!
 

Végül szeretnénk megkérni, hogy segítse munkánkat!
Továbbra is várjuk visszajelzését,
hogy a NetDoktor rendszerében mik azok a kérdéses pontok, amikben videókkal segíthetjük Önt és orvostársait.