NetDoktor Hírlevél – 2021. 14. hétKedves Doktornő / Doktor Úr!
Kedves Asszisztens!
Heti hírlevelünk témája

 • Havi jelentés információ
 • Kommunikációs modul és oltásszervezés oktatás felvételei
 • Visszamenőleges táppénz igazolás kérelem nyomtatvány
 • Gyorsabb lett a helyettesítés
 • Praxisközösségek lehetőségei

 

A jelenlegi helyzetben felmerülő fejlesztési igényeket az idő rövidsége, illetve a rendszerek összetettsége miatt csak az online működésű NetDoktorban tudjuk teljes körűen biztosítani.
Az oltások adminisztrációjában, illetve a páciensekkel történő kommunikációban olyan komplex segítséget kínálunk Önnek, ami rendkívüli módon megkönnyíti az oltások szervezését, a páciensek előjegyzését, értesítését, akár saját rendelőben, akár oltóponton oltják, ütemezi az első és a második oltás időpontját.
Mivel a NetDoktor a különböző oltóanyagok leltárát, készletnyilvántartását is megoldja, képes támogatni azt a döntést is, hogy ki, milyen oltást kapjon.

Oltás listák helyett egyetlen felület

oltás panel

A háziorvosok szakmai vezetői összeállítottak egy ajánlást, ami segítséget jelent annak eldöntésében, hogy mely csoportok oltása a sürgetőbb. A szakmai ajánlás 4 preferencia szintet jelöl meg.
oltás preferencia
A DeriCom fejlesztő gárdája beépített a NetDoktorba egy új funkciót, ami többek közt segítséget jelent a 4 preferencia szint figyelembevételével szervezni az oltást.

NetDoktor Oltástámogató Panel

A NetDoktor Oltástámogató Panel a háziorvosi szoftveren belül kezel minden, az oltáshoz kapcsolódó információt. Az oltásra regisztráltakat folyamatosan, naprakészen tartja nyilván.

Miben különbözik az Oltástámogató Panel a moduloktól?

A NetDoktor Oltástámogató Panelje az alaprendszer része, így nem kerül többletköltségbe Önnek. A panel a COVID oltásokkal kapcsolatos teljes adminisztrációt és forgalomszervezést megoldja.

Milyen lehetőségeket nyújt az Oltástámogató Panel?

 • A COVID19 oltás lista szervesen össze van kapcsolva az ellátásában vagy a külső helyen (oltóponton) felvett oltás adminisztrálásával. Azaz a NetDoktorban csak 1 helyen kell rögzíteni az oltást, és ez lehet az ellátás, az infó panel OLT flagje, vagy a COVID19 oltás lista is. 
 • A panel segít az oltóanyagok kiosztásában, a kor, a krónikus betegségek ill. az előző fertőzések figyelembevételével.  
 • A NetDoktor Oltástámogató Panel nem csak a saját rendelői oltásait, hanem az oltóponton történő oltásokat is szervezi, illetve értesítést küld róla a páciensének. 
 • A NEAK listák beimportálásával páciensei e-mail címei feltöltődnek a NetDoktorba, így a kommunikációs modulon keresztül már könnyedén el tudja érni őket és az oltásszervezés keretében csoportos értesítőket tud nekik küldeni.  
 • Amennyiben Extra Kommunikációs modult használ, úgy nem csak e-mailen, hanem app-üzenetben is megkapja betege az értesítést.  
 • A panel képes előállítani az aktuális oltópontra küldött páciensek listáját, ami alapján az EESZT felületén könnyedén előjegyezheti a megadott oltópontra betegeit.  
 • A panel tartalmazza a mindig aktuális oltópontok listáját, és a területéhez legközelebbit javasolja Ön  illetve betege számára. 
 • A többféle COVID-19 oltóanyagot, amit Ön kap, nyilvántartja a NetDoktor és kezeli a készletet, illetve mindig láthatja a szabadon felhasználható adagok számát.  
 • A NetDoktor Praxis Weblap segítségével rengeteg oltás-szervezéssel kapcsolatos információt, dokumentumot tud megosztani pácienseivel, ezért jó néhány kollégája munkáját már jelentősen könnyíti ennek használata.

Ha szeretne többet megtudni a NetDoktor oltástámogató lehetőségeiről, ajánljuk figyelmébe alábbi bejegyzésünket, illetve a témát körüljáró oktatásunk videófelvételeit.

 Részletek

Videók a Kommunikációs modul és oltásszervezés oktatásról

 Az oltásszervezés részleteit az alábbi gombra kattintva tekintheti me

Megtekintem

Az oktatás teljes anyagát az alábbi gombra kattintva nézheti vissza

 Megtekintem

 

 Rendeljen bárhol, bármikor kompromisszumok nélkül…

 

NetDoktor minden eszközön

 

Maradjunk kapcsolatban!

Továbbra is várjuk NetDoktorral kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit,
melyek alapján segítő videókat készíthetünk Önnek és kollégáinak.

DeriCom Kft.
1095 Budapest, Ipar u. 2./B
info@dericom.hu
www.dericom.hu
Copyright ©  Dericom Kft. – Minden jog fenntartva