NetDoktor Hírlevél – 2021. 47. hét

Kedves Doktornő / Doktor Úr! Kedves Asszisztens!
Heti hírlevelünk témája

 • NetDoktor Praxisközösségi vezetők támogatása
 • NetDoktor Fogorvosi Program
 • Online gyógyszerigénylés támogatása
 • GYSE felírás az új rendszerben
 • Praxisközösségi online konferencia részletek
 • Gyakori Kérdések – Válaszok
  • Praxisközösség – Prevenciós naptárbejegyzések 
  • Praxisközösségi vezető – Statisztikák megtekintése
  • Antigén Rapid tesztek adminisztrálása

  Alert üzenetek

  Kérünk minden felhasználónkat, ha a program felületen megjelenik egy halvány piros hátterű szöveg, azt mindig figyelmesen olvassák el, mert az a Netdoktor Support által aktuálisan kiküldött Alert Üzenet, ami fontos információt tartalmaz a rendeléssel kapcsolatban.

  NetDoktor Praxisközösségi vezetők támogatása

  Minden praxisközösségi vezető számára biztosítunk praxisközösségi menedzsment felületet. A felületet a praxisközösségi pilot során szerzett tapasztalatok alapján fejlesztettünk és kiegészítettük az aktuális PK riportokkal, így teljes mértékben naprakész. A PK vezető a teljes tevékenységi kört látja, így praxisonként nézheti át a különböző tevékenységi pontokat. A PK vezető valós időben tekintheti át az egyes praxisok által elvégzett és lejelentett munkát. Az alábbi rövid videóban bemutatjuk, hogyan működik mindez a NetDoktorban.

  NetDoktor Fogorvosi Program

  netdoktor fogorvosi program

  Elkészült a NetDoktor Fogorvosi Program, ami alkalmas a praxisközösségeken belül a fogorvosi feladatok és a Praxisközösségi tevékenységek adminisztrálására. A NetDoktor fogászati szoftver mind a NEAK finanszírozott mind a magán fogorvosi praxisoknak egyaránt ajánljuk. Bővebb információért látogasson el weboldalunkra.

  Bővebben

   

  Online gyógyszerigénylés támogatása

  páciens applikáció

  A NetDoktor Páciens applikáció felhasználóinak a száma az elmúlt hetekben jelentősen megugrott, párhuzamosan azzal, hogy egyre több háziorvos és szakorvos érhető el az appon keresztül.
  Ma már az idősebb korosztály körében is jelentős arányban használják a netes szolgáltatásokat. A NetDoktor Páciens Applikáció gyógyszerfelírást támogató alkalmazása bizonyára a számukra is vonzó alternatívája lesz a telefonálásnak.
  Cikkünkben bemutatjuk, hogy a telefonon fogadott gyógyszerfelírási igényekhez képest mennyiben tér el az állandó gyógyszerek online rendelésének és jóváhagyásának menete a NetDoktorban.

  Részletek

  eGYSE – új szabályok

  gyse felírás

  2021. november 1-től már csak az EESZT eGYSE modulján keresztül lehet gyógyászati segédeszközt felírni. Kivéve, ha az elektronikus vény kiállítása nem lehetséges, vagy a rendelés „pro familia” történik.
  FONTOS: A korábban felírt GYSE vények még 3 hónapig érvényesek maradnak. 2022. január végéig még kiválthatók.

  Praxisközösségi online konferencia részletek

   

  A nyíregyházi, illetve a miskolci online praxisközösségi bemutató alapján elkészítettünk egy rövidített videót, ami segítségével lépésről lépésre követheti a kötelező praxisközösségi tevékenységek adminisztrációját a NetDoktorban. Megismerheti továbbá a szoftver által biztosított plusz lehetőségeket, melyek a praxisközösségi munkát hatékonyan támogatják.

  Tartalom:

   

  Praxisközösségi tevékenységek adminisztrálása: 00:00-05:35

  Praxisközösségi kérdőívek: 05:35-16:10

  Riportok és Prevenció: 16:10-18:05

  Prevenciós naptár vezetése: 18:05-23:30

   

  Gyakori Kérdések – Válaszok

  Hírleveleinkben ezzel az állandó rovattal szeretnénk segíteni kedves ügyfeleinket a gyakran felmerülő kérdések megválaszolásával.

  Praxisközösségi / Prevenciós naptárbejegyzések

  A NetDoktor naptárjában és az ellátás során lehetőség van prevenciós ellátások adminisztrálására. A naptárban fel tudnak venni prevenciós napokat és meg tudják határozni, hogy milyen időszakokban legyenek prevenciós ellátások. Útmutatónkban a beállításokat lépésről lépésre bemutatjuk.

  Praxisközösségi vezető – Statisztikák megtekintése

  A Praxisközösségi vezető néhány egyszerű beállítás végrehajtásával nyomon követheti a praxisközösségi tagok tevékenységét. Útmutatónkból lépésről lépésre megismerheti ennek menetét.

  Antigén Rapid tesztek adminisztrálása

  Az Antigén Rapid tesztek adminisztrálását útmutatónk segítségével egyszerűen és gyorsan végrehajthatja.

  Írja meg kérdését!

  Amennyiben a NetDoktor használatával, működésével kapcsolatban kérdései, észrevételei merülnek fel, írja meg nekünk az info@netdoktor.hu e-mail címre!
       Rendeljen bárhol, bármikor kompromisszumok nélkül…
  NetDoktor minden eszközön

   

  Maradjunk kapcsolatban!

  Továbbra is várjuk NetDoktorral kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, melyek alapján segítő videókat készíthetünk Önnek és kollégáinak.

  DeriCom Kft. 1095 Budapest, Ipar u. 2./B info@dericom.hu www.dericom.hu Copyright ©  Dericom Kft. – Minden jog fenntartva