NetDoktor Hírlevél – 2021. 49. hét

Kedves Doktornő / Doktor Úr! Kedves Asszisztens!
Heti hírlevelünk témája

  • NetDoktor Kommunikációs modul év végi akció
  • NetDoktor Kérdőívek – új funkció
  • Öt évnél idősebb gyerekek oltása
  • Gyakori Kérdések – Válaszok
   • Kiemelt gyógyszerek mentett BNO-kkal, adagolásokkal
   • Intézmények keresése mentett kódokkal
   • A nyomtató formátumok főbb tudnivalói

    NetDoktor Kommunikációs modul év végi akció

     

    Felhasználóink az Alap Kommunikációs Modulról díjmentesen válthatnak az Extra Kommunikációs Modulra. Azoknak a Felhasználóinknak, akik még nem használják a Kommunikációs Modult, most az Alap Modul áráért az Extra Modult biztosítjuk, így 20 ezer forint helyett 10 ezer forintért kaphatja meg az Extra Modul szolgáltatásait.
    Az Extra Modul havi követési díja 3 ezer forint (2 362 Ft+áfa).

    Mit nyújt az Extra Kommunikációs Modul?

    Rengeteg adminisztrációs feladatot automatikusan elvégez Ön helyett.
    Ha a páciens a kérésével, vagy kérdésével a NetDoktor applikáción keresztül fordul az orvosához, akkor az közvetlenül a NetDoktor orvosi szoftverbe fut be. A kapcsolatot a NetDoktor Extra Kommunikációs Modul teremti meg. A szoftverben a teljes folyamat automatikusan adminisztrálásra kerül.

    Olyan feladatokban segíti a lakossági mobil app, mint pl. az állandó gyógyszerek felírása, a folyamatos telefonhívások kiváltása, pácienseinek csoportos értesítése (pl. covid oltások), előjegyzések automatikus kezelése, stb.

    Praxisközösségi pontok gyűjtését
    Számos, praxisközösségi pontot érő kérdőívet is kiküldhet, amiket a páciens ki tud tölteni az otthonában az applikáción keresztül. A válaszok azonnal az orvosi szoftverbe érkeznek, és rögzülnek a beteg adatokba. A kiértékelést és a plusz pontok „lekönyvelését” a program automatizmusokkal segíti. 
    A távmonitorozásban és a távkonzultációban is jelentős segítséget nyújt az app, hiszen betege be tudja küldeni otthonában mért vérnyomás, vércukor, véroxigén értékeit, amit a NetDoktor távmonitorozási pontokra tud váltani az Ön validációját követően.

    Bátorítsa a pácienseit!

    Bátorítsa a pácienseit, hogy töltsék le a NetDoktor Páciens applikációt, és azon keresztül küldjék el a gyógyszerfelírási igényeiket, foglaljanak időpontot, illetve küldjenek üzeneteket! Látni fogják, mennyivel kevesebb telefonon érkező megkeresés lesz.
    Az alkalmazás a Google Play áruházból illetve az App Store-ból ingyenesen letölthető.

    A regisztráció menetét is könnyebbé teheti páciensei számára. Mutatjuk hogyan.
    Az Extra Kommunikációs Modulban minden páciensének generálni tud egy egyedi QR kódot, amelyet kiküldhet az érintett email címére. Ehhez egy e-maik sablon is rendelkezésére áll a programban, ami tartalmazza a páciens számára szükséges utasításokat. A kód beolvosását követően a kapcsolat a páciens és Ön között azonnal létrejön.

    Lépjen be a Kommunikációs Modul felületre és válassza az e-mail küldés funkciót, majd kövesse a képeken látható lépéseket.
    A regisztráció menete
    A regisztráció menete
    Hamarosan lehetősége lesz A5 méretű dokumentumra kinyomtatni a páciensei QR-kódját.
    Ezen kívül A5 méretű tájékoztató dokumentumokkal is bővítjük a NetDoktort, amelyet a páciens e-mail címére is kiküldhet, ezzel is segítve a páciensei felé történő könnyebb tájékoztatást.
    Páciens regisztráció

    NetDoktor Kérdőívek – új funkció

    Továbbfejlesztettük a kérdőivekkel kapcsolatos funkcionalitást. A kitöltött kérdőívet a NetDoktor az adott kérdőív pontozási szempontjai alapján automatikusan kiértékeli, és az érték alapján képes ezeket csoportosítani, színekkel jelölni.

    Kérdőívek

    Lehetőség nyílik az azonos típusú kérdőívek listázására, összesítésére, a kérdőív kérdéseire adott válaszok szerinti szűrésekre, stb. 

    Kérdőívek

    Öt évnél idősebb gyerekek oltása

    Ezzel a leírással nem csak a házi gyermekorvosoknak és a vegyes praxisoknak, de a szülőknek is szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a kisgyermekek oltása minél gördülékenyebben és zökkenőmentesen  valósulhasson meg.

Gyakori Kérdések – Válaszok

Hírleveleinkben ezzel az állandó rovattal szeretnénk segíteni kedves ügyfeleinket a gyakran felmerülő kérdések megválaszolásával.

Kiemelt gyógyszerek mentett BNO-kkal, adagolásokkal

Rendszeresen szedett (állandó) gyógyszerek, vagy előzőleg már felírt gyógyszerek vényre történő átemelésekor minden jellemzője (BN, jogcím, adagolás, dobozszám, megj. stb.) a már felírt gyógyszerből átmelődik. Ha egy új készítmény kerül felírásra a gyógyszertörzsből, a rendszer akkor is figyeli pl. az adott páciens gondozott vagy aktuális diagnózisait, és ez alapján, valamint az ATC-BNO összerendelés alapján “ajánlatot tesz a diagnózisra”. Hasonlóan “ajánlatot tesz adott készítmény adagolására”, ha már a körzetben volt ilyen készítmény felírva. Természetesen ezek az “intelligens” funkciók ki/be kapcsolhatók a beállításoknál.
Vényírás

Intézmények keresése mentett kódokkal

A NetDoktor folyamatosan frissített hivatalos kód állományokkal rendelkezik, így például az intézmény listában a régebbi megváltoztatott intézmény névre is kereshetünk. A rendszer egyik nagy előnye a rendkívül gyors információ keresés, ami hasonló a Google internet keresőhöz. Elég a kereső mezőbe 3-4 karaktert beírni, a keresett információ bármely tulajdonságaiból tetszőleges sorrendbe (pl. intézmény név 3-4 betű, szóköz osztály 3-4 betű) és máris kidobja a megfelelő találati listát.

Intézmények keresése

Amennyiben a mező végén lévő kereső ikonra kattint, akkor egy összetett szempontok szerinti szűrési lista is lekérhető, így az intézmény és osztály akkor is megtalálható, ha azok neve időközben megváltozott.

Intézmény szűrő

Hasonló módon kereshetők a rendszerben egyéb információk is (pl. országos orvoslista, BNO, WHO lista, gyógyszerlista, oltóanyagok, stb.).

A nyomtató formátumok főbb tudnivalói

A NetDoktor 48 db hivatalos nyomtatványt és 122 db kérdőívet tartalmaz. Minden nyomtatvány esetén külön-külön megadható, hogy melyik nyomtatóra, milyen tájolással történjen a nyomtatás. Ahol értelmezhető és megoldható, ott az A4, A5 és sok esetben az A6 méret közül is lehet választani.
Minden nyomtatvány és kérdőív küldhető közvetlenül a NetDoktorból e-mailen keresztül vagy a lakossági mobil appra is. A legtöbb nyomtatványt és kérdőívet elektronikusan aláírhatja az orvos (rákerül a már előre rögzített aláírás és orvosi pecsét a dokumentumra). Továbbá sok kérdőív és nyomtatvány a pácienssel is aláíratható elektronikusan, a NetDoktor Orvos mobil app aláírás funkciójával. A dokumentumok így a nyomtatás, aláírás és szkennelés kör nélkül, egyből aláírt formában kerülnek a doktárba. 
Nyomtatványok listája
Nyomtatványok

Elektronikusan aláírt nyomtatvány

Írja meg kérdését!

Amennyiben a NetDoktor használatával, működésével kapcsolatban kérdései, észrevételei merülnek fel, írja meg nekünk az info@netdoktor.hu e-mail címre!
     Rendeljen bárhol, bármikor kompromisszumok nélkül…
NetDoktor minden eszközön

 

 

 

Maradjunk kapcsolatban!

Továbbra is várjuk NetDoktorral kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit, melyek alapján segítő videókat készíthetünk Önnek és kollégáinak.

DeriCom Kft. 1095 Budapest, Ipar u. 2./B info@dericom.hu www.dericom.hu Copyright ©  Dericom Kft. – Minden jog fenntartva