NetDoktor CRP Modul

 A modul segítségével nemzetközi klinikai gyógyszervizsgálatokba referálhatja pácienseit!

Kinek ajánljuk a CRP modult?

R

Akik szeretnének többletfinanszírozáshoz jutni.

R

Aki számára fontos, hogy páciensei a legújabb és leghatékonyabb gyógymódokban lerészesüljenek és hozzájussanak a gyógyszeripar legmodernebb eszközeihez.

R

Aki szeretne hozzájárulni az orvostudomány és a gyógyszeripar fejlődéséhez tudományos munkájával, gyakorlati közreműködésével.

A CRP modul felépítése és működése

A betegreferálási rendszer egyszerű és automatikus

Az Ön részéről nincs szükség külön adminisztrációra, vizsgálatok elvégzésére vagy extra papírmunkára. Csatlakozása után a NetDoktor IQ labor kapcsolatán keresztül automatikusan értesítéseket kap, ha bármely betege alkalmas egy számára releváns klinikai vizsgálatra. Amennyiben a beteg beleegyezik a kutatási programban történő részvételbe, mindössze az adatait kell elküldenie az IQ Labor részére egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével, akik pedig felveszik a kapcsolatot a pácienssel a további tennivalók miatt. A betegei státuszát a klinikai vizsgálatban bármikor nyomon követheti. Munkáját minden referált beteg után sikerdíjjal honoráljuk.

Hogyan működik?

  • Részletes információhoz juthat az adott kutatás feltételeiről, céljairól és arról, hogy mely páciensei felelnek meg a projekt kritériumainak illetve, hogy kik azok akik esetében már megtörtént a beválasztás.
  • Az ellátás során a NetDoktor a páciens listában jelzi, hogy mely betegek alkalmasak a futó projektek közül bármelyikben való részvételre, illetve, jelzi azt is ha már az adott páciens valamely kutatásban részt vesz.
  • Továbbá abban is támogatja a NetDoktor az orvost, hogy értesítendő listát képes generálni azon páciensekről, akik részt vehetnek bizonyos kutatásokban, és alista alpján akár körlevél vagy mobil app értesíthető is kiküldhető a páciensek számára.

 

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre.

Lépjen kapcsolatba velünk!