Mindennapi funkciók, modulok

Vényírás:

A napi munka folyamán leggyakrabban előforduló feladatok egyike a gyógyszerfelírás. Ezt a folyamatot azzal tesszük  gyorsabbáhogy a NetDoktorban a gyógyszertörzsön belül különböző színeket használunk. Megkülönböztetjük a gyári készítményeket, amelyek nincsenek forgalomban, a vény nélkül kapható szereket, a vényköteleseket, amelyek  csak szakorvosi javaslat esetén írható, illetve csak szakorvos által rendelhető, illetve  közgyógy igazolásraEü emelt illetve Eü kiemelt támogatási jogcímmel is felírhatók. 

EESZT:

Az EESZT vényfelírás menüpontba találhatunk egy ‘Kiváltott vények‘ gombot, amelyre rákattintva színkódos jelöléssel megkülönböztettük a betegnek felírt gyógyszereket, a nem lettek felküldve, a felkerültek, de nem lettek kiváltva és amelyek felkerültek és már kiváltásra is kerültek.
Az EESZT-lelet menüpontban egy gombnyomással lekérdezhetjük és megtekinthetjük a páciens EHR -dokumentumait, amelyeket akár a dokumentumtárába is betölthetünk.
A NetDoktor-ban található dokumentumok nem a felhasználó számítógépére kerülnek így, így nem jelent problémát, hogy betelik a számítógép tárhelye, vagy adatvesztés éri a felhasználót. A NetDoktor GDPR szempontból is jobb választás, mint más, jelenleg piacon található orvosi szoftver.

Rendelés:

A számok tükrében elmondható, hogy az orvosok folyamatosan túlterheltek, és a munkájuk során sokszor csupán csak néhány percük jut a pácinseik érdemi tájékoztatására az állapotukat, a betegségüket és a rendelt gyógyszerek hatását illetően.

Ezért a napi feladatok megkönnyítése érdekében, mi olyan rendszert biztosítunk a betegellátáshoz, ami könnyen kezelhető, minimalizált adatbegépelést igényel, továbbá intelligens adatbázisokkal rendelkezik.

Helyettesítés:

Tudta, hogy NetDoktor-ban a helyettesítés egy gombnyomással megoldható? A jobb felső sarokban található felhasználónevünkre kattintva előjön egy menüsor, ahol számtalan lehetőség közül kiválaszthatjuk a helyettesítés funkciót.

Mivel a NetDoktor korszerű technológiát kínál, így többet nincs szükség fő gépre vagy mentésekre ami hosszú perceket vesz el a rendelési időből. Jelezze kollégájának is, ha a NetDoktort választja, a helyettesítés neki sem kerül többe egy gombnyomásnál.

Automatikus frissítések:

A NetDoktor automatikusan elvégzi Ön helyett a gyógyszer és a szoftverfrissítéseket, így akár egy hónap használat után órákat spórolhat.

Dokumentumtár:

A NetDoktorban a dokumentumtár használatával leegyszerűsíthető a dokumentum keresés.

Lényege: minden dokumentum egy helyen érhető el, legyen az orvos által kiadott (pl.: igazolások, beutalók, stb.) vagy külső forrásból származó (pl. szkennelt vagy fogadott leletek, csatolt dokumentumok, hangok, egyéb fájlok – bármilyen formátumban).

A dokumentumtárban saját igényeink szerinti, tetszőleges csoportosításban (pl.: nyomtatvány típusa szerint, vagy páciensenként, stb.) pillanatok alatt kereshetjük és jeleníthetjük meg kiadott vagy csatolt dokumentumokat.

Értesítések:

A Netdoktorban található értesítések menüpont alatt számos hasznos funkcióval találkozhatunk. A felhasználók az értesítések felületről küldhetnek egymásnak üzeneteket, vagy kommunikálhatnak a Dericom support csapatával. Az EESZT-vel kapcsolatos értesítéseket is itt találhatják, illetve fogadhatnak üzeneteket különböző EÜ intézményektől is.

Sablonok:

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer nem csak a felhasználó által felvett saját ellátási  sablonokkal hanem komplett orvos szakmai sablonokkal is rendelkezik. Illetve gyorskeresőkkel és orvos-szakmailag támogatott automatizmusokkal segíti a felhasználókatásnál.

Határidőnapló:

A NetDoktor határidőnaplója hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít. Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések egyaránt.

A felhasználói tevékenységhez igazodó határidőnapló nagyban segíti a recepciós és a praxisközösségi dolgozók munkáját is.

Elektronikus laborlelet:

A Netdoktor képes leleteket fogadni az országban leggyakrabban előforduló rendszerektől, akár adat szinten is. Ennek következtében a laboreredmények beemelés után azonnal megjelennek a beteg leletei között, s mivel adatként rögzítjük őket, a statisztika készítése is könnyedén elvégezhető.
Az eddig illesztett programok:
e-MedWorks, Főnix, Adata, Integramed, XVIII. kerületi labor.

Egyedi funkciók, modulok

Indikátorok:

Az indikátor egyértelmű utasításokkal látja el a felhasználóit, hogy az előírt szempontok alapján a megfelelő vizsgálatokat és tevékenységeket végezzék el a betegeken. Jelez, ha a páciensrn szűrővizsgálatot kell elvégezni, vagy ha a beteget szakrendelésre kell továbbküldeni. Mivel az indikátorrendszerben felállított követelmények teljes egészében beépítésre kerültek így a NetDoktor használatával az orvosok pontszámai emelkednek, mellyel a bevétele növekedni fog.  A páciens infópanel megjeleníti a páciens legfontosabb személyes és egészségügyi adatait. Külön indikátorok vonatkoznak a felnőtt és vegyes valamint a gyermek praxisokra. 

Egészségterv generálás:

 A páciens előéletéből és egészségügyi állapotából a program javasolja azokat a tevékenységeket,
amik az egészségügyi állapot megőrzéséhez vagy már gondozott betegség megléte esetén a szükséges gondozás elvégzéséhez szükséges. 

Praxisközösség, 3G:

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer nem csak a felhasználó által felvett saját ellátási sablonokkal hanem komplett orvos szakmai sablonokkal is rendelkezik. Gyorskeresőkkel és orvos-szakmailag támogatott automatizmusokkal segíti a felhasználókat.
A NetDoktor támogatja a „HÁROM GENERÁCIÓVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT” (3G) program résztvevőit a kötelezően előírt adatok gyűjtésében és rögzítésében. A pályázaton indult és nyertes praxisok feladatai és jelentési kötelezettségei hasonlóak a PRAXISKÖZÖSSÉGEK létrehozására irányuló EFOP 1.8 pályázat nyerteseiéhez.
Ezért a NetDoktor programban már kifejlesztett praxisközösségi funkciók nagyrészt használhatók a 3G esetén is.

Szak és ellátás sablonok

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer komplett ellátás sablonokkal is segíti, terhelt időszakokban, mint az influenza szezon, nagy hasznát veszik a NetDoktor felhasználók. A szakorvosok, plasztikai sebészek munkáját a program külön összetett sablon generálással segíti.

Betegbehívó:

A NetDoktorhoz több betegbehívó rendszer (Erodium, VIR) van integrálva. Használatukkal az orvos ill. az asszisztens látja a várakozók  listáját, támogatja a betegút-választást, az orvos/asszisztens elő tud készülni.

Miért Hasznos?

Kezeli az előjegyzett betegeket.

Emeli rendelőjének színvonalát, növelve ezzel körzetének értékét.

Remek tájékoztató felületet kap, melyen értesítheti pácienseit közelgő szabadságáról, helyettesítésről, szűrővizsgálatokról, vagy bármilyen, Önnek fontos információról.

Bevételt termel, hiszen a monitoron lehetőség van reklám célú hirdetések megjelenítésére is, melynek bevételéből Ön részesül.

Egyedi beállítások:

A reszponzív technológia alkalmazása miatt a képernyő tetszőlegesen nagyítható, kicsinyíthető a felhasználói igényhez mérten. A rendszerben rengeteg beállítási ill. testreszabási lehetőség van, amivel a legegyszerűbb felülettől (sötét, világos nézet) és funkcionalitástól az egyénre szabottan összetett felület és funkcionalitás is beállítható. A legmodernebb fejlesztői technológiának köszönhetően, a rendszer rendkívül gyors, kis sávszélesség igényű; a Google-ban megszokott keresési technológiát alkalmazza minden keresésnél (elég szinte csak rágondolni az adott fogalomra, és pillanatok alatt megtalálja).

Statisztikák:

A NetDoktorban található statisztikák lehetővé teszik, hogy egységes kezelői felülettel számtalan lekérdezést csupán néhány kattintás után azonnal megtekinthetünk, nyomtathatunk vagy az Excel gombra kattintva elmenthetjük a számítógépünkre Excel-táblázat formájában is.

A számtalan lekérdezést grafikonokon is megtekinthetjük, vagy összevethetünk más értékeket, akár percentilis nézetben is.

Kommunikáció:

Praxison kívüli adatok, információk küldése és fogadása e-mailen, mobil üzeneteken keresztül páciensek és külső szolgáltatók felé.

A NetDoktor Páciens mobil applikációt használó páciensek és a praxis felhasználói között a Kommunikációs Modul teremti meg a kapcsolatot. Ide érkeznek be az app-ról küldött páciens regisztrációs kérelmek, az előjegyzések (amik az előjegyzési naptárba is bekerülnek), a konzultációs kérések, páciensek által felküldött dokumentumok és mérési adatokat.

Kommunikációs modulkép

Páciens Mobil App:

A NetDoktor Páciens applikáció kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a praxis és a páciens között. A Páciens applikáció teljes funkcionalitása NetDoktor medikai rendszert használó orvosok és asszisztensek, illetve betegeik számára érhető el, hiszen az adatok az orvosi szoftverből érkeznek és oda is futnak be.

Az applikáció kommunikáció, illetve e-rendelés funkcióival a praxis dolgozói konzultálhatnak a betegekkel, értesítést vagy éppen kérdőívet küldhetnek számukra, intézhetik gyógyszerfelírásukat. Az applikáció felhasználója nyomon követheti egészségi állapotát, megtekintheti aktuális laborlelet eredményeit. Az egészség modul alatt a páciens egy-egy %-os index segítségével láthatja milyen az egészségi állapota, melyet többek között alapbetegségei, családi rizikói határoznak meg, illetve hogy milyen az egészség tudata, azaz milyen mértékben tesz az egészsége megóvásáért. A felhasználó visszajelzéseket is küldhet orvosa számára életmódi adatairól, nyilatkozhat étkezési, dohányzási szokásairól stb. Az applikációban a kötelező, a javasolt és a már beadott védőoltások is megtekinthetők, mely gyermekorvosok, illetve kisgyermekes családok számára egyaránt hasznos funkció.

 Az oltási vagy egyéb vizsgálati időpontokra előjegyzést vehet fel a páciens. Az előjegyzésről, kitöltött kérdőívek érkezéséről, gyógyszerfelírási kérelemről stb. az orvos a NetDoktor medikai rendszer Kommunikációs moduljában kap értesítést, ez a felület teszi lehetővé a beteggel való információ cserét.

A NetDoktor Páciens alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az Apple Store (iOS – iPhone) ) alkalmazás áruházakból.


A belépés regisztráció után lehetséges.

Orvos Mobil App:

A NetDoktor-Orvos applikáció használatával a betegellátás folyamata egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető. Az applikációba épített szkenner funkcióval, a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához csatolhatóak. Amikor a beteggel egy dokumentumot kell aláíratnia, használja az applikáció elektronikus aláírás funkcióját.
A NetDoktor képes ezeket a dokumentumokat a mobil eszközön megjeleníteni, és miután az érintett elolvasta azt, azonnal el is láthatja a kézjegyével. Ezt követően a dokumentum bekerül egy digitális tárba, ahonnan bármikor letölthető.
A NetDoktor-Orvos mobil applikáció egyik igen hasznos funkciója a hangvezérlésű írás, mellyel egyszerűen és villámgyorsan rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára vagy a panaszfelvételekhez. A beszédfelismerő alkalmazás (szinte) teljes pontossággal rögzíti a magyar nyelven elhangzó szöveget, sőt az idegen nyelvű szavakat is felismeri és kezeli.
A NetDoktor-Orvos alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az AppleSore (iOS – iPhone) ) on-line áruházakból.


A belépés (felhasználó / jelszó / licence szám) azonos a NetDoktor belépéssel. 

Akár:

}

%

TÖBB SZABADIDŐ

%

TÖBB BEVÉTEL

Z

%

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

~

%

BIZTONSÁG

KAPCSOLAT – ÍRJON ÜZENETET

Ha szeretne többet megtudni, keressen bennünket bizalommal!

E-MAIL

info@dericom.hu

TELEFON

(+36) 1 599 9740; (+36) 70 339 3693

IRODA

1095 BUDAPEST, IPAR UTCA 2/B.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

Válasszon az alábbi lehetőségek közül