Mindennapi funkciók

Vényírás:

A napi munka folyamán leggyakrabban előforduló feladatok egyike a gyógyszerfelírás. Ezt a folyamatot azzal tesszük  gyorsabbáhogy a NetDoktorban a gyógyszertörzsön belül különböző színeket használunk. Megkülönböztetjük a gyári készítményeket, amelyek nincsenek forgalomban, a vény nélkül kapható szereket, a vényköteleseket, amelyek  csak szakorvosi javaslat esetén írható, illetve csak szakorvos által rendelhető, illetve  közgyógy igazolásraEü emelt illetve Eü kiemelt támogatási jogcímmel is felírhatók. 

EESZT:

Az EESZT vényfelírás menüpontba találhatunk egy ‘Kiváltott vények‘ gombot, amelyre rákattintva színkódos jelöléssel megkülönböztettük a betegnek felírt gyógyszereket, a nem lettek felküldve, a felkerültek, de nem lettek kiváltva és amelyek felkerültek és már kiváltásra is kerültek.
Az EESZT-lelet menüpontban egy gombnyomással lekérdezhetjük és megtekinthetjük a páciens EHR -dokumentumait, amelyeket akár a dokumentumtárába is betölthetünk.
A NetDoktor-ban található dokumentumok nem a felhasználó számítógépére kerülnek így, így nem jelent problémát, hogy betelik a számítógép tárhelye, vagy adatvesztés éri a felhasználót. A NetDoktor GDPR szempontból is jobb választás, mint más, jelenleg piacon található orvosi szoftver.

Rendelés:

A számok tükrében elmondható, hogy az orvosok folyamatosan túlterheltek, és a munkájuk során sokszor csupán csak néhány percük jut a pácinseik érdemi tájékoztatására az állapotukat, a betegségüket és a rendelt gyógyszerek hatását illetően.

Ezért a napi feladatok megkönnyítése érdekében, mi olyan rendszert biztosítunk a betegellátáshoz, ami könnyen kezelhető, minimalizált adatbegépelést igényel, továbbá intelligens adatbázisokkal rendelkezik.

Helyettesítés:

Tudta, hogy NetDoktor-ban a helyettesítés egy gombnyomással megoldható? A jobb felső sarokban található felhasználónevünkre kattintva előjön egy menüsor, ahol számtalan lehetőség közül kiválaszthatjuk a helyettesítés funkciót.

Mivel a NetDoktor korszerű technológiát kínál, így többet nincs szükség fő gépre vagy mentésekre ami hosszú perceket vesz el a rendelési időből. Jelezze kollégájának is, ha a NetDoktort választja, a helyettesítés neki sem kerül többe egy gombnyomásnál.

Automatikus frissítések:

A NetDoktor automatikusan elvégzi Ön helyett a gyógyszer és a szoftverfrissítéseket, így akár egy hónap használat után órákat spórolhat.

Dokumentumtár:

A NetDoktorban a dokumentumtár használatával leegyszerűsíthető a dokumentum keresés.

Lényege: minden dokumentum egy helyen érhető el, legyen az orvos által kiadott (pl.: igazolások, beutalók, stb.) vagy külső forrásból származó (pl. szkennelt vagy fogadott leletek, csatolt dokumentumok, hangok, egyéb fájlok – bármilyen formátumban).

A dokumentumtárban saját igényeink szerinti, tetszőleges csoportosításban (pl.: nyomtatvány típusa szerint, vagy páciensenként, stb.) pillanatok alatt kereshetjük és jeleníthetjük meg kiadott vagy csatolt dokumentumokat.

Sablonok:

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer nem csak a felhasználó által felvett saját ellátási  sablonokkal hanem komplett orvos szakmai sablonokkal is rendelkezik. Illetve gyorskeresőkkel és orvos-szakmailag támogatott automatizmusokkal segíti a felhasználókatásnál.

Határidőnapló:

A NetDoktor határidőnaplója hatékony időbeosztást és adatkezelést biztosít. Határidőnaplójában bejegyzés formájában jelennek meg az ellátások, visszarendelések, felvett előjegyzések és az általános – nem feltétlenül pacienshez kapcsolódó – bejegyzések egyaránt.

A felhasználói tevékenységhez igazodó határidőnapló nagyban segíti a recepciós és a praxisközösségi dolgozók munkáját is.

Elektronikus laborlelet:

A Netdoktor képes leleteket fogadni az országban leggyakrabban előforduló rendszerektől, akár adat szinten is. Ennek következtében a laboreredmények beemelés után azonnal megjelennek a beteg leletei között, s mivel adatként rögzítjük őket, a statisztika készítése is könnyedén elvégezhető.
Az eddig illesztett programok:
e-MedWorks, Főnix, Adata, Integramed, XVIII. kerületi labor.

Extra funkciók

NetDoktor oltás panel

Covid-19 Oltástámogató Panel:

A NetDoktor Oltástámogató Panel a háziorvosi szoftveren belül kezel minden, az oltáshoz kapcsolódó információt. Az oltásra regisztráltakat folyamatosan, naprakészen tartja nyilván. DeriCom fejlesztő gárdája beépített az orvosi szoftverbe egy új funkciót, ami többek közt segítséget jelent a 4 preferencia szint figyelembevételével szervezni az oltást.

Bővebben >>

Szak és ellátás sablonok

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer komplett ellátás sablonokkal is segíti, terhelt időszakokban, mint az influenza szezon, nagy hasznát veszik a NetDoktor felhasználók. A szakorvosok, plasztikai sebészek munkáját a program külön összetett sablon generálással segíti.

Praxisközösség, 3G:

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer nem csak a felhasználó által felvett saját ellátási sablonokkal hanem komplett orvos szakmai sablonokkal is rendelkezik. Gyorskeresőkkel és orvos-szakmailag támogatott automatizmusokkal segíti a felhasználókat.
A NetDoktor támogatja a „HÁROM GENERÁCIÓVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT” (3G) program résztvevőit a kötelezően előírt adatok gyűjtésében és rögzítésében. A pályázaton indult és nyertes praxisok feladatai és jelentési kötelezettségei hasonlóak a PRAXISKÖZÖSSÉGEK létrehozására irányuló EFOP 1.8 pályázat nyerteseiéhez.
Ezért a NetDoktor programban már kifejlesztett praxisközösségi funkciók nagyrészt használhatók a 3G esetén is.

Egyedi beállítások:

A reszponzív technológia alkalmazása miatt a képernyő tetszőlegesen nagyítható, kicsinyíthető a felhasználói igényhez mérten. A rendszerben rengeteg beállítási ill. testreszabási lehetőség van, amivel a legegyszerűbb felülettől (sötét, világos nézet) és funkcionalitástól az egyénre szabottan összetett felület és funkcionalitás is beállítható. A legmodernebb fejlesztői technológiának köszönhetően, a rendszer rendkívül gyors, kis sávszélesség igényű; a Google-ban megszokott keresési technológiát alkalmazza minden keresésnél (elég szinte csak rágondolni az adott fogalomra, és pillanatok alatt megtalálja).

Magánbeutalás:

Amennyiben a betegellátás során az orvos úgy ítéli meg, hogy szakorvosi vizsgálatra van szükség, lehetősége van a Beutalás kérés menü pont alatt, egy a beteggel közösen kiválasztott magán szolgáltatóhoz irányítani a pácienst.

A választás lehetősége eddig is adott volt. Mi csak annyit tettünk, hogy beépítettük a NetDoktorba, hogy egyszerűbbé tegyük a folyamatot.

A Magánbeutalás menün belül lehetőség van számos magánszolgáltató közül választani. Miután az orvos kiválasztotta a kívánt szakterületet, és megjelölte a kért vizsgálatot, a program felkínálja, hogy mely településeken érhető el a szolgáltatás. Egy listában megjelenik valamennyi szakorvos, aki a feltételeknek megfelel. Ezek közül lehet választani. A listában feltüntetésre kerülnek az egyes szolgáltatók által megadott díjak is. A program a kiválasztott orvos naptárában zölddel jelölve mutatja a lefoglalható szabad időpontokat. Ha a páciens hozzájárul a kiválasztott időpont lefoglalásához, és az adatainak az átadásához, akkor egyetlen gombnyomással elküldhető a beutaló. A magánszolgáltató egy e-mail üzenetben vissza fogja igazolni a foglalást, amit a betegnek már csak meg kell erősítenie.

Értesítések:

A Netdoktorban található értesítések menüpont alatt számos hasznos funkcióval találkozhatunk. A felhasználók az értesítések felületről küldhetnek egymásnak üzeneteket, vagy kommunikálhatnak a Dericom support csapatával. Az EESZT-vel kapcsolatos értesítéseket is itt találhatják, illetve fogadhatnak üzeneteket különböző EÜ intézményektől is.

Páciens Mobil App:

A NetDoktor Páciens applikáció kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a praxis és a páciens között. A Páciens applikáció teljes funkcionalitása NetDoktor medikai rendszert használó orvosok és asszisztensek, illetve betegeik számára érhető el, hiszen az adatok az orvosi szoftverből érkeznek és oda is futnak be.

Az applikáció kommunikáció, illetve e-rendelés funkcióival a praxis dolgozói konzultálhatnak a betegekkel, értesítést vagy éppen kérdőívet küldhetnek számukra, intézhetik gyógyszerfelírásukat. Az applikáció felhasználója nyomon követheti egészségi állapotát, megtekintheti aktuális laborlelet eredményeit. Az egészség modul alatt a páciens egy-egy %-os index segítségével láthatja milyen az egészségi állapota, melyet többek között alapbetegségei, családi rizikói határoznak meg, illetve hogy milyen az egészség tudata, azaz milyen mértékben tesz az egészsége megóvásáért. A felhasználó visszajelzéseket is küldhet orvosa számára életmódi adatairól, nyilatkozhat étkezési, dohányzási szokásairól stb. Az applikációban a kötelező, a javasolt és a már beadott védőoltások is megtekinthetők, mely gyermekorvosok, illetve kisgyermekes családok számára egyaránt hasznos funkció.

 Az oltási vagy egyéb vizsgálati időpontokra előjegyzést vehet fel a páciens. Az előjegyzésről, kitöltött kérdőívek érkezéséről, gyógyszerfelírási kérelemről stb. az orvos a NetDoktor medikai rendszer Kommunikációs moduljában kap értesítést, ez a felület teszi lehetővé a beteggel való információ cserét.

A NetDoktor Páciens alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az Apple Store (iOS – iPhone) ) alkalmazás áruházakból.


A belépés regisztráció után lehetséges.

Orvos Mobil App:

A NetDoktor-Orvos applikáció használatával a betegellátás folyamata egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető. Az applikációba épített szkenner funkcióval, a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához csatolhatóak. Amikor a beteggel egy dokumentumot kell aláíratnia, használja az applikáció elektronikus aláírás funkcióját.
A NetDoktor képes ezeket a dokumentumokat a mobil eszközön megjeleníteni, és miután az érintett elolvasta azt, azonnal el is láthatja a kézjegyével. Ezt követően a dokumentum bekerül egy digitális tárba, ahonnan bármikor letölthető.
A NetDoktor-Orvos mobil applikáció egyik igen hasznos funkciója a hangvezérlésű írás, mellyel egyszerűen és villámgyorsan rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára vagy a panaszfelvételekhez. A beszédfelismerő alkalmazás (szinte) teljes pontossággal rögzíti a magyar nyelven elhangzó szöveget, sőt az idegen nyelvű szavakat is felismeri és kezeli.
A NetDoktor-Orvos alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az AppleSore (iOS – iPhone) ) on-line áruházakból.


A belépés (felhasználó / jelszó / licence szám) azonos a NetDoktor belépéssel. 

Modulok

Praxisközösség, 3G:

Az adminisztrációs feladatokat a rendszer nem csak a felhasználó által felvett saját ellátási sablonokkal hanem komplett orvos szakmai sablonokkal is rendelkezik. Gyorskeresőkkel és orvos-szakmailag támogatott automatizmusokkal segíti a felhasználókat.
A NetDoktor támogatja a „HÁROM GENERÁCIÓVAL AZ EGÉSZSÉGÉRT” (3G) program résztvevőit a kötelezően előírt adatok gyűjtésében és rögzítésében. A pályázaton indult és nyertes praxisok feladatai és jelentési kötelezettségei hasonlóak a PRAXISKÖZÖSSÉGEK létrehozására irányuló EFOP 1.8 pályázat nyerteseiéhez.
Ezért a NetDoktor programban már kifejlesztett praxisközösségi funkciók nagyrészt használhatók a 3G esetén is.

Kommunikáció:

Praxison kívüli adatok, információk küldése és fogadása e-mailen, mobil üzeneteken keresztül páciensek és külső szolgáltatók felé.

A NetDoktor Páciens mobil applikációt használó páciensek és a praxis felhasználói között a Kommunikációs Modul teremti meg a kapcsolatot. Ide érkeznek be az app-ról küldött páciens regisztrációs kérelmek, az előjegyzések (amik az előjegyzési naptárba is bekerülnek), a konzultációs kérések, páciensek által felküldött dokumentumok, kérdőívek és mérési adatokat.

Kommunikációs modulkép

Indikátorok:

Az indikátor egyértelmű utasításokkal látja el a felhasználóit, hogy az előírt szempontok alapján a megfelelő vizsgálatokat és tevékenységeket végezzék el a betegeken. Jelez, ha a páciensrn szűrővizsgálatot kell elvégezni, vagy ha a beteget szakrendelésre kell továbbküldeni. Mivel az indikátorrendszerben felállított követelmények teljes egészében beépítésre kerültek így a NetDoktor használatával az orvosok pontszámai emelkednek, mellyel a bevétele növekedni fog.  A páciens infópanel megjeleníti a páciens legfontosabb személyes és egészségügyi adatait. Külön indikátorok vonatkoznak a felnőtt és vegyes valamint a gyermek praxisokra. 

Egészségterv generálás:

A NetDoktor Prevenció Modul feladata a páciens egészségi állapotának figyelemmel kísérése, életmódbeli adatainak kérdőíveken keresztüli megismerése. A páciens rizikófaktorai és egészségügyi adatai alapján a NetDoktor automatikusan generálja a páciens egészségtervét. Az orvos így segítséget kap az egészségmegőrzéséhez szükséges feladatok menedzselésében.   

A páciens egészségmegőrzésével kapcsolatos összes információ egy helyen megtekinthető, ezáltal a program gyors és egyszerű átláthatóságot biztosít. A szerkeszthető felületen lehetőség van az adatok aktualizálására, életmódi kérdőívek kitöltésére, szűrések, egyéb prevenciós események nyilvántartására. Ezen adatok alapján a szoftver különböző rizikó mutatókat számol: pl: SCORECV rizikó, FINDRISC stb.

Betegirányítás:

A NetDoktorhoz több betegbehívó rendszer (Erodium, VIR) van integrálva. Használatukkal az orvos ill. az asszisztens látja a várakozók  listáját, támogatja a betegút-választást, az orvos/asszisztens elő tud készülni.

Miért Hasznos?

Kezeli az előjegyzett betegeket.

Emeli rendelőjének színvonalát, növelve ezzel körzetének értékét.

Remek tájékoztató felületet kap, melyen értesítheti pácienseit közelgő szabadságáról, helyettesítésről, szűrővizsgálatokról, vagy bármilyen, Önnek fontos információról.

Bevételt termel, hiszen a monitoron lehetőség van reklám célú hirdetések megjelenítésére is, melynek bevételéből Ön részesül.

PraxisWeboldal:

NetDoktor felhasználóink számára biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy egyszerűen, gyorsan és minden informatikai segítség nélkül létrehozhassák és folyamatosan aktualizálhassák saját praxisuk weboldalát. 

A korszerű megjelenésű, ízléses honlap kinézete és tartalma is teljesen Ön által testreszabható. Eddigi tapasztalataink alapján akár Ön, akár asszisztenciája is egy délután alatt kialakíthatja azt a felületet, amin keresztül pacientúrájával tudja a kapcsolatot tartani.

Honlapjának domain (a weboldal neve) címét Ön határozhatja meg, az oldalhoz szükséges tárhelyet és az üzemeltetéshez szükséges teljes hátteret mi, azaz a NetDoktor csapata biztosítja.

szamlazas_2021

Számlázás

NetDoktor a Számlázz.hu és a Billingo on-line számlázó rendszereinek az integrált együttműködésének köszönhetően szükségtelenné válik a páciensek adatainak ismételt felvétele számlázáskor.  A vizsgálat lezárásával a számla könnyen és gyorsan kiállítható. A modul segítségével a mindenkori jogszabályoknak megfelelő számlát fog tudni kiállítani, anélkül, hogy szoftverfrissítésekkel kelljen bajlódnia.

NEAK (OEP) dokumentumok

A NetDoktor segítségével a praxissal kapcsolatos összes NEAK által publikált dokumentum letöltődik, majd a rendszer beemeli azokat a praxis adatállományába. A NetDoktor ezután feldolgozza a dokumentumokat, és a hozzájuk tartozó információkat, ezután a praxis számára átlátható, jól értelmezhető formában teszi elérhetővé.

Kérdőívek 

A NetDoktorban kidolgoztunk egy olyan technológiát, mely segítségével az Ön által megálmodott kérdőíveket pillanatok alatt beépíthetjük a szoftverbe, ezután szabadon használhatja azokat bármely betegével kapcsolatban. A kérdőív adatai alapján lekérdezéseket, összesítéseket készíthet. A rendszer lehetővé teszi, hogy a páciens saját maga töltse ki a rá vonatkozó kérdőíveket, majd visszaküldje azokat. Bizonyos kérdőívek esetén lehetőség van arra is, hogy a kitöltést és a kérdőív tartalmát a páciens az aláírásával hitelesítse. Ez működhet akár a rendelőben történő kitöltésnél NetDoktor Orvos mobil app segítségével vagy a páciens otthonában a NetDoktor Páciens mobil app használatával.

}

%

TÖBB SZABADIDŐ

%

TÖBB BEVÉTEL

Z

%

RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

~

%

BIZTONSÁG

KAPCSOLAT – ÍRJON ÜZENETET

Ha szeretne többet megtudni, keressen bennünket bizalommal!

E-MAIL

info@dericom.hu

TELEFON

(+36) 1 599 9740; (+36) 70 339 3693

IRODA

1095 BUDAPEST, IPAR UTCA 2/B.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

Válasszon az alábbi lehetőségek közül