Egy orvosi program értékének meghatározása

Alapvetően két tényezőre figyeljünk választási döntésünknél.

Mennyire modern, korszerű, felhasználóbarát a megvásárolni kívánt szoftver, illetve a későbbiekben megfelelően felkészült, segítőkész ügyfélszolgálat áll-e rendelkezésünkre. A  support elérhetősége alkalmazkodik-e az igényeinkhez, munkaidőnkhöz.

  • Mennyire jó orvosi szoftver 50% 50%
  • Mennyire jó a support 50% 50%

Legyen több mint egy nyilvántartó

A páciensek gyors rögzítésén és kereshetőségén túl a statiszták és jelentésék gyorsan és problémamentesen álljanak elő, továbbítása legyen akadálymentes és gyors.

Működjön medikai rendszerként

Hatékonyan segítse az orvosszakmai döntéseket, a diagnosztizálást. Legyen mögötte szoftverfejlesztői tapasztalat és szakértő orvosi team. Az adatbázisok legyenek mindig naprakészek.

Legyen mobilon is használható

Legyen platform (Windows, Mac OS, Android, IOS) és eszközfüggetlen (asztali gép, tablet, telefon). Működjön mindig probléma mentesen  minden körülmény között. 

Ügyfélszolgálatunkról számokban

Alapvetően két tényezőre figyeljünk választási döntésünknél.

Mennyire modern, korszerű, felhasználóbarát a megvásárolni kívánt szoftver, illetve a későbbiekben megfelelően felkészült, segítőkész ügyfélszolgálat áll-e rendelkezésünkre. A  support elérhetősége alkalmazkodik-e az igényeinkhez, munkaidőnkhöz.

Telefonhívás naponta

Oktatóvideo

Évente kiküldött hírlevél

Oktatóanyag

Miért a NetDoktor?

Páciens Mobil App:

NetDoktor Páciens applikáció kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a praxis és a páciens között. A Páciens applikáció teljes funkcionalitása NetDoktor medikai rendszert használó orvosok és asszisztensek, illetve betegeik számára érhető el, hiszen az adatok az orvosi szoftverből érkeznek és oda is futnak be.

Az applikáció kommunikáció, illetve e-rendelés funkcióival a praxis dolgozói konzultálhatnak a betegekkelértesítést vagy éppen kérdőívet küldhetnek számukra, intézhetik gyógyszerfelírásukat. Az applikáció felhasználója nyomon követheti egészségi állapotátmegtekintheti aktuális laborlelet eredményeit. Az egészség modul alatt a páciens egy-egy %-os index segítségével láthatja milyen az egészségi állapota, melyet többek között alapbetegségei, családi rizikói határoznak meg, illetve hogy milyen az egészség tudata, azaz milyen mértékben tesz az egészsége megóvásáért. A felhasználó visszajelzéseket is küldhet orvosa számára életmódi adatairól, nyilatkozhat étkezési, dohányzási szokásairól stb. Az applikációban a kötelező, a javasolt és a már beadott védőoltások is megtekinthetők, mely gyermekorvosok, illetve kisgyermekes családok számára egyaránt hasznos funkció.

 Az oltási vagy egyéb vizsgálati időpontokra előjegyzést vehet fel a páciens. Az előjegyzésről, kitöltött kérdőívek érkezéséről, gyógyszerfelírási kérelemről stb. az orvos a NetDoktor medikai rendszer Kommunikációs moduljában kap értesítést, ez a felület teszi lehetővé a beteggel való információ cserét.

A NetDoktor Páciens alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az Apple Store (iOS – iPhone) ) alkalmazás áruházakból.

Miért a NetDoktor?

Orvos Mobil App:

A NetDoktor-Orvos applikáció használatával a betegellátás folyamata egyszerűbbé és gördülékenyebbé tehető. Az applikációba épített szkenner funkcióval, a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához csatolhatóak. Amikor a beteggel egy dokumentumot kell aláíratnia, használja az applikáció elektronikus aláírás funkcióját.
A NetDoktor képes ezeket a dokumentumokat a mobil eszközön megjeleníteni, és miután az érintett elolvasta azt, azonnal el is láthatja a kézjegyével. Ezt követően a dokumentum bekerül egy digitális tárba, ahonnan bármikor letölthető.
A NetDoktor-Orvos mobil applikáció egyik igen hasznos funkciója a hangvezérlésű írás, mellyel egyszerűen és villámgyorsan rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára vagy a panaszfelvételekhez. A beszédfelismerő alkalmazás (szinte) teljes pontossággal rögzíti a magyar nyelven elhangzó szöveget, sőt az idegen nyelvű szavakat is felismeri és kezeli.
A NetDoktor-Orvos alkalmazás ingyenesen letölthető a Google Play (android) és az AppleSore (iOS – iPhone) ) on-line áruházakból.

Kapcsolat

Kérje kötelezettségmentes, ingyenes bemutatónkat!

E-MAIL

info@dericom.hu

TELEFON

(+36) 1 599 9740; (+36) 70 339 3693

IRODA

1095 BUDAPEST, IPAR UTCA 2/B.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

Válasszon az alábbi lehetőségek közül