NetDoktor Kérdőív Modul

Hozzon létre saját kérdőívet vagy válasszon a közel 100 beépített kérdőív közül!

Kinek ajánljuk a kérdőív modult?

R

Aki fertőzés gyanúja esetén COVID-19 csekklistát tölt ki vagy töltet ki pácienseivel.

R

Gyermekorvosoknak, védőnőknek, praxisközösségi vagy 3G projektben dolgozóknak, prevenciót fontosnak tartó orvosoknak.

R

Akik saját űrlapok, ill. kérdőívek segítségével szeretnének pacientúrájukról információt gyűjteni vagy betegeiket szűrni.

R

Azoknak, akik e-mail vagy applikáció segítségével kívánnak pácienseiknek kérdőíveket küldeni, majd azokat összegyűjteni és feldolgozni (hamarosan elérhető).

A kérdőív modul felépítése és működése

Saját kérdőívek beépítése 

A NetDoktorban kidolgoztunk egy olyan technológiát, mely segítségével az Ön által megálmodott kérdőíveket pillanatok alatt beépíthetjük a szoftverbe, ezután szabadon használhatja azokat bármely betegével kapcsolatban. A kérdőív adatai alapján lekérdezéseket, összesítéseket készíthet. A rendszer lehetővé teszi, hogy a páciens saját maga töltse ki a rá vonatkozó kérdőíveket, majd visszaküldje azokat. Bizonyos kérdőívek esetén lehetőség van arra is, hogy a kitöltést és a kérdőív tartalmát a páciens az aláírásával hitelesítse. Ez működhet akár a rendelőben történő kitöltésnél NetDoktor Orvos mobil app segítségével vagy a páciens otthonában a NetDoktor Páciens mobil app és a PraxisWeboldal használatával.

 

NetDoktor – beépített kérdőívek

A NetDoktorban közel 100 db. már beépített kérdőív található, amelyeket minden Kérdőív Modulra előfizető ügyfelünk használhat.

 Kérdőívek:

  • Gyermekorvosi korcsoportos vizsgálatok kérdőívei
  • Szülői kérdőívek
  • Védőnői kérdőívek
  • Praxisközösségi kérdőívek
  • 3 Generációért kérdőívek
  • Életmóddal kapcsolatos kérdőívek
  • Ellátást támogató kérdőívek

Jellemzők

Beépített kérdőívek

A NetDoktor a beépített kérdőívekkel megkönnyíti praxisa adminisztrációját. Igény esetén egyedi kérdőívek létrehozására is lehetősége van, így többet nincs szüksége papír alapú kérdőívekre.

Küldhető kérdőívek

Kiküldhet kérdőíveket páciensei számára, akik a kitöltés után vissza is küldhetik azokat Önnek. Ezeket a kérdőíveket – a többihez hasonlóan, – a NetDoktor dokumentumai között tekintheti meg. 

Automatikus adatkitöltés

Egyes kérdőívek támogatják az automatikus adatkitöltést, mely által gyorsul és egyszerűsödik az adminisztráció; a páciens adatait a rendszer behúzza a szükséges mezőkbe.

Kérdés-Felelet

Módosíthatók a kérdőívek?
Igen. Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre minden információ a kitöltéshez, esetleg valamilyen okból meg kell szakítani a kitöltést, a mentést követően később is van lehetőség a kérdőívek szerkesztésére.
Hol találom a kérdőíveket a szűrésekhez?

A kérdőívek a NetDoktor ellátás nyitásakor a nyomtatványok mellett és a páciens dokumentumaiban találhatóak.

Hogyan tudom szűrni a kérdőíveket?
A kérdőíveket listázhatja az utolsó módosítás dátuma szerint növekvő vagy csökkenő sorrendben, az űrlap neve, a páciens neve, illetve a kitöltő neve alapján is ábécé sorrendben. 
Nyomtatásra és PDF mentésre is lehetőség van?
Természetesen igen. Amennyiben páciensének nyomtatott formában szeretné átadni a kérdőívet, illetve PDF dokumentumot készítene akár az üres vagy a kitöltött űrlapról.

Lépjen kapcsolatba velünk!