Ha nem szeret gépelni, akkor próbálja ki a NetDoktor medikai rendszerrel integráltan működő szövegfelismerő alkalmazásunkat!

NetDoktor diktafon

A hangvezérlésű írás a NetDoktor Orvos mobil applikáció egyik igen hasznos funkciója. A NetDoktor diktafonjával egyszerűen és villámgyorsan rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára vagy a panaszfelvételekhez. A beszédfelismerő alkalmazás (szinte) teljes pontossággal rögzíti a magyar nyelven elhangzó szöveget, sőt az idegen nyelvű szavakat is felismeri és kezeli.
A diktafon funkciót sok orvosunk használja a mindennapi rendelési feladatok gyorsabb ellátása érdekében. A hangfelismerő alkalmazásával az orvosnak több ideje jut a páciens valódi problémáival foglalkozni, mert a panasz, a státusz stb. gépelését a program elvégzi helyette.
A funkció aktiválásához elegendő a NetDoktor Orvos applikációt megnyitni. A belépést követően a hangrögzítés ikonra kattintva már is el is lehet kezdeni „diktálni” a mobil mikrofonjába a rögzítendő szöveget. Az app a beszédet írott szöveggé alakítja, majd a Küldés gombbal feltölti az épp vizsgált páciens panasz, vizsgálat vagy javaslat ablakába, attól függően, hogy melyik résznél kerül megnyomásra a gomb.

A NetDoktor Orvos applikáció ingyenesen letölthető a Google Play áruházból illetve az App Store-ból.

A NetDoktor medikai rendszer használóinak a letöltést követően már regisztrálni sem kell, mert az applikációban a felhasználónév és a jelszó azonos a medikai rendszerben beállítottakkal.

További funkciók

Orvosi szoftvertől független funkciók

Az app teljes funkcionalitása csak azok számára érhető el, akik a NetDoktor medikai szoftverrel rendelnek. A NetDoktor Orvos applikációnak számos olyan funkciója is van, mely a használt orvosi szoftvertől függetlenül minden felhasználó számára hasznos támogatást biztosítanak a betegellátásban, és a páciensekkel való kapcsolattartásban.

Ezek közé tartozik a konzultáció funkció. A konzultáció a NetDoktor Orvos és a NetDoktor Páciens applikációnak is része. Használatával az orvos és a páciens között egy teljesen biztonságos csatornán történhet az on-line (azaz chat szerű) kommunikáció. Minden esetben a páciens kezdeményezi a kapcsolatfelvételt, de az orvos dönti el, hogy fogadja-e a pácienstől a kérést.
A szöveg mellé kép vagy más egyéb dokumentum is feltölthető. Az érkezett üzenetről a rendszer jelzést küld (un. push notification), azaz ha nincs az orvos illetve a páciens mobilján megnyitva az app, a mobil akkor is értesíti a felhasználót, hogy az app-ba üzenete érkezett. Az üzenetet küldő fél is látja, hogy a fogadó fél elolvasta-e, vagy sem az üzenetet. A fogadó fél a saját időbeosztásának függvényében tud válaszolni a kérésekre.

NetDoktor szoftverrel integráltan működő funkciók

A NetDoktor medikai szoftver használata mellett az applikáció számos egyéb hasznos funkcióval is rendelkezik. Ilyen a szkenner funkció, mellyel a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához csatolhatók. Amikor pedig a beteggel egy dokumentumot kell aláíratni, akkor hasznos segítség az applikáció aláírás funkciója.

 

PRÓBÁLJA KI!