Tartsa kézben Egészségét

bármikor, bárhol, bármilyen eszközön kompromisszumok nélkül!

25 év szakmai tapasztalattal

és a jövő technológiájával alkottuk meg Önnek!

Összekötjük Orvosával

vegye kézbe egészségét!

Konzultáljon orvosával bárhol, bármikor

mindig kéznél  a segítség!
NetDoktor_eeszt

Miért töltse le a NetDoktor páciens applikációt?

A NetDoktor Páciens mobil app segítségével a páciens saját egészségével kapcsolatos információkat küldhet orvosainak, illetve fogadhat tőlük. Így a személyes vizsgálatot nem igénylő feladatokat akár mobilján keresztül is intézheti, ezzel időt takaríthat meg magának és orvosainak is.

Az orvosa bárhonnan bármikor elláthatja Önt, akár az állandóan szedett gyógyszereivel is. A kórelőzmények, felírt gyógyszerei, és minden szükséges adata az Ön orvosa rendelkezésére áll, így akár otthonról, vagy horgászat közben is elküldheti az Ön e-receptjét.

apple download
Android download
apple download
Android download
apple download
Android download

Az app mindenki számára  ingyenesen letölthető!

Ha orvosa már a NetDoktor hálózat tagja (NetDoktor medikai szoftver), úgy regisztrálni tud orvosához, és ettől kezdve igénybe tudja venni a Páciens funkciókat. Orvosa a regisztrációnál megadott adatai alapján azonosítja be betegét és fogadja kapcsolatkérését.
Amennyiben egyszerű felhasználóként regisztrál (felhasználó-névvel, jelszóval), úgy a publikus funkciókat tudja használni (pl. szolgáltatáskereső, tudástár).

Mobilitás és adatbiztonság

A regisztráció teljesen díjmentes és semmilyen fizetési kötelezettség nem terheli.

A Netdoktor mobil alkalmazással egyszerűen és gyorsan intézheti teendőit!

GDPR adatbiztonság.

NetDoktor_eeszt

Online konzultáció

Biztonságos csatornán konzultálhat orvosával problémájáról, panaszairól. A konzultáció beszélgetéseiben dokumentumot is küldhet orvosának.

Kérdőívek

Orvosa fontos kérdéseket küldhet ki Önnek, ami megválaszolásával az Önről alkotott egészségügyi képe lesz pontosabb.

Időpontfoglalás

 Sorbanállás, telefonálgatás nélkül, pillanatok alatt foglalhat időpontot személyes vizsgálatra, konzultációra.

Értesítések

Orvosa, asszsisztense minden fontos vizsgálatról, aktualitásról értesítést küld Önnek (pl. influenza oltás, időszaki szűrés, kötelező státuszvizsgálat, lejárt TP55 igazolás, lejárandó KGY55 igazolvány, jogosítvány alkalmassági miatti behívás, stb.)

 

 

 

Miben segíthet a NetDoktor lakossági applikáció?

“Rendeljen bárhol, bármikor!” Ez motivált bennünket, mikor kifejlesztettük orvosok részére készített szoftverünket. És most elkészítettük lakossági applikációnkat, mely segítségével a pácienseket online összekapcsoljuk orvosainkkal.  Így már valóban teljes a szlogenünk, hiszen háziorvosa valóban bárhol, bármikor elérhető. 

Gyógyszerfeliratás

Rendszeres gyógyszereit felírathatja orvosával biztonságos módon, ami ezek után e-receptként ki is válthatja a patikában. A felírási kérelem elküldése után látható, hogy sikeres volt a folyamat, azonban jóváhagyásra vár a felírás az orvos részéről. Amint az orvos jóváhagyja, máris látható az applikációban a felírás dátuma és értesítés érkezik arról, hogy kiválthatók a gyógyszerek.

Mérési naplók

Mérési naplók vagy illesztett mérőműszerek segítségével tudja orvosához beküldeni EKG-ját, vérnyomás-, vércukor-, véroxigén- értékeit.

Egészség

Minden orvosánál nyilvántartott aktuális egészségügyi adatát láthatja. Átfogó képet kap egészségi állapotáról, egészség tudatosságáról, és arról hogy miben érdemes változtatni egészsége érdekében.

NetDoktor_eeszt

Ha orvosa még nem NetDoktort használ, ajánlja neki!

Töltse le most, vegye kezébe egészségét, hogy orvosa mindig kéznél legyen.

apple download
Android download
NetDoktor_eeszt

Szolgáltatáskereső

Azon orvosoknak a listája, akikkel a felhasználó kapcsolatban áll, illetve újabb kapcsolatokat is itt kezdeményezhet a felhasználó.

NetDoktor fiók – akár szeretteiről is!

Saját és akár gyermekei vagy idős szülei egészség-adatait kezelheti a NetDoktor App-ban. Egy regisztráción belül több személy számára is létre lehet hozni saját felhasználói fiókot. Az appon kezelt személyek különböző orvosokkal kapcsolhatók össze. Egy személy több orvoshoz is kapcsolódhat.

NetDoktor_Paciens

Regisztrált praxis

Regisztrált orvos

Felhasználó

Gyakori kérdések

Bármelyik orvost választhatom?

A NetDoktor páciens applikációban bármelyik orvosról kaphat bizonyos információkat, hol-milyen szakorvosként rendel. Csatlakozni csak a NetDoktor orvosi szoftvert vagy NetDoktor orvos applikációt használó orvoshoz tud.

Hogyan tudok kapcsolódni olyan orvoshoz, aki még nincs a NetDoktor hálózatban?

Ismertesse kezelőorvosával, a NetDoktor applikáció előnyeit. Miután kezelőorvosa is regisztrált a NetDoktor orvos applikációba,könnyedén csatlakozhat hozzá. Az orvos keresőben, sárga színnel jelölt orvosok NetDoktor orvos applikációt, míg a zölddel jelölt orvosok a NetDoktor medikai szoftvert is használják.

Miért kell megadni a TAJ számomat?

A TAJ szám megadása az e-rendelés alkalmával fontos. A TAJ száma nélkül nem tudná igényelni állandó gyógyszereit, dokumentumokat küldeni és fogadni.

Az app segítségével gyermekeim és idős szüleim adatait is tudom kezelni?

Egy regisztráción belül több személy számára is létre lehet hozni saját felhasználói fiókot. Egy személy több orvoshoz is kapcsolódhat.

Hogyan kaphatom meg orvosomtól gyermekem iskolai igazolását, vagy az elkészült labor-leletemet?

A kezelőorvosa a NetDoktor medikai szoftverből, vagy a NetDoktor orvos applikációból továbbítani tudja a páciensei felé a kért dokumentumokat.

Láthatom, hogy milyen szűrések ajánlottak számomra a korom és nemem alapján?

A NetDoktor páciens applikáció korcsoport és nem szerint mutatja a kötelező és a korcsportos szűréseket. Ha kezelőorvosa már NetDoktor medikai szoftver felhasználó és csatlakoztak, akkor pontosabb képet kaphat az egészségügyi állapotáról.

Mit jelent az egészség-index?

Az Egészség-Index megmutatja a jelenlegi egészségiügyi állapotát. Az egészség index figyelése az egészséges egyének számára is fontos, hiszen így megőrizhetik az egészségüket.

Kik láthatják az adataimat?

Az Ön személyes adatait csak a kezelőorvosa láthatja.

Ha elvesztem vagy ellopják a mobilomat hozzájuthatnak mások az adataimhoz?

Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az illetéktelen személyek ellen a lehető legerősebb jelszóval védje mobilkészülékét. Ha ellopják, vagy elhagyja mobilkészülékét kérjen egy új jelszót a NetDoktor páciens applikációhoz.

Tudok én is adatokat, dokumentumokat küldeni orvosomnak?

A konzultáció során csatolhatja és továbbíthatja kezelőorvosának a dokumentumait.

Rendszeres gyógyszereimet felirathatom az orvosommal az app-on keresztül?

A felírási kérelem elküldése után látható, hogy sikeres volt a receptigénylési folyamat. A kérelem jóváhagyásra vár a felírás az orvos részéről. Amint kezelőorvosa jóváhagyta a receptigénylését után e-receptként kiválthatók a patikában.

Az app-ban láthatom gyermekem aktuális oltási kiskönyvét, a kötelező és ajánlott oltásokat is?

Ha orvosa NetDoktor medikai szoftver használ akkor a regisztráció után láthatja gyermeke oltási kiskönyvét és az ajánlott oltásokat is.

Partnerek

Cég név: DeriCom Kft.

Cégjegyzékszám: 01 09 687394

Cím: 1095 Budapest, Ipar u. 2/b 2. em. 13.

Kapcsolat: info@dericom.hu

© 2020 NetDoktor – Minden jog fenntartva Ⓒ 2018 Dericom Kft. – Minden jog fenntartva