NetDoktor PraxisWeboldal

Készítse el saját weboldalát, könnyedén! 

Orvosaink, akik praxisuk honlapját a NetDoktor PraxisWeboldal segítségével alakították ki

A Praxis Weboldalt bemutató videó tartalma

Praxis weboldal lehetőségei
Miért érdemes használni 0:25
Mit nyújt 1:10
Hogyan szerkesztheti 1:30

  • Szolgáltatások szerkesztése 2:50
  • Hirdetmények szerkesztése 3:15
  • Tudástár szerkesztése 3:40

Védett oldal 4:00

Mit nyújt a Praxis Weboldal modul?

NetDoktor felhasználóink számára biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy egyszerűen, gyorsan és minden informatikai segítség nélkül létrehozhassák és folyamatosan aktualizálhassák saját praxisuk weboldalát. 

A korszerű megjelenésű, ízléses honlap kinézete és tartalma is teljesen Ön által testreszabható. Eddigi tapasztalataink alapján akár Ön, akár asszisztenciája is egy délután alatt kialakíthatja azt a felületet, amin keresztül pacientúrájával tudja a kapcsolatot tartani.

Honlapjának domain (a weboldal neve) címét Ön határozhatja meg, az oldalhoz szükséges tárhelyet és az üzemeltetéshez szükséges teljes hátteret mi, azaz a NetDoktor csapata biztosítja.

A basic modul magában foglalja a publikus praxis honlapot, és a NetDoktor közösség által folyamatosan bővülő tudástár, szövegtár, dokumentumtár és képtárhoz történő hozzáférést, ami nagy segítséget nyújt a honlap tartalmának összeállításában.

Az extra modulon keresztül páciensei regisztrálhatnak, és minden olyan funkciót, amit a Páciens App-on keresztül elérhetnek, azt itt a weboldalon keresztül is használhatják. 

Azaz tudnak a praxishoz időt foglalni, megkapják az Ön értesítéseit, konzultálhatnak Önnel, a praxisból küldött kérdőíveket kitölthetik és visszaküldhetik, elérhetik az Egészség és a Prevenciós modult, e-Rendelést indíthatnak, gyógyszereket írathatnak fel, dokumentumokat fogadhatnak ill. küldhetnek a praxisba, otthon mért adatokat küldhetnek (telemedicína).     

 

Dr. Bányai Mónika megosztja Önökkel, hogy a pandémia alatt, a NetDoktor PraxisWeboldal modulja, miben segíti őt és praxisát!

Kinek ajánljuk a Praxis Weboldalt lehetőséget?

R

Minden orvosunknak, aki gondolkodik weboldal létrehozásán vagy jelenlegi honlapját szeretné korszerűbbre cserélni.

R

Azoknak ajánljuk, akik informatikai teendők nélkül, alacsony, tervezhető költségek mellett szeretnének saját honlapot.

R

Akik szeretnék naprakészen tartani honlapjuk tartalmát minimális adminisztráció mellett.

R

Akik olyan honlapot szeretnének, mely a medikai rendszerrel kommunikál, biztosítja az adatok továbbítását.

R

Akik szeretnének hatékonyabban kommunikálni pácienseikkel.

Login screen

A galéria megtekintséhez kattintson a képekre.

Háttér 13

Ismerje meg a Praxis Weboldal lehetőségeit!

Ha gondolkodik azon, hogy praxisának weboldalt hozzon létre, esetleg jelenlegi honlapját egy korszerűbb verzióra cserélné, akkor több tényezőt is érdemes számításba vennie. Az alábbiakban összefoglaltuk mire érdemes figyelni honlap megrendelésekor:

Rendszeres frissítések

A kezdeti lendület után a tartalmak frissítése sokszor elmarad, így tájékoztatási funkcióját elveszíti a honlap, pedig éppen ezt a célt szolgálná.

Informatikai teendők minimalizálása

A weboldal létrehozásakor tárhelyet, illetve domain nevet (a weboldal címe) kell választani és technikai beállításokat elvégezni, ezek mind költségekkel és informatikai teendőkkel járnak, és ekkor még el sem kezdődött a fejlesztés, melynek költsége sokszor százezres nagyságrendben mérhető.

Új, Praxis Weblapunk segítségével néhány perc alatt egyszerűen, minden informatikai tudás nélkül létrehozhatja és adminisztrálhatja praxisa egyedi honlapját. Ehhez semmilyen telepítésre vagy külön felhasználónév, jelszó megjegyzésére nincs szüksége, hiszen a Praxis Weblap a NetDoktor medikai rendszerén belül, a beállításoknál adminisztrálható. A weboldal “internetes nevét”, azaz elérési URL címét szintén Ön határozhatja meg (pl: www.mintaorvos.netdoktor.hu) a weblap beállításainál.

 

Kérje ingyenes Praxis Weboldal bemutatónkat!

 

Egyszerű adminisztráció

 A Praxis weboldal kinézetét, tartalmát meglévő formai és tartalmi panelek alapján szintén Ön állíthatja össze, úgy, hogy bármilyen saját tartalmat, képet, hírt, dokumentumot, szakmai anyagot stb. szabadon feltölthet, aktualizálhat. Mivel a Praxis Weboldal a NetDoktor medikai rendszerrel kommunikál, bizonyos adatok automatikusan frissítésre kerülnek a honlapon.

Automatikus adatfrissítés

A NetDoktor Praxis weboldal nagy előnye egy külső cég által kifejlesztett orvosi honlappal szemben, hogy teljesen integrált a NetDoktor Medikai szoftverrel, a NetDoktor Orvos Mobil Appal, a NetDoktor Páciens Mobil Appal és a NetDoktor V.I.R betegbehívó modullal. 

Így a honlapon megjelenő információk nagy része a medikai rendszerből származik (pl. előjegyzési naptár, rendelési idő), ill. a védett oldalon biztosított szolgáltatások teljesen parallel működnek a Páciens App szolgáltatásaival, azaz pl. ha páciense napközben a mobiljáról egy konzultációs üzenetet küld Önnek és Ön válaszol rá, akkor este páciense a weboldal védett oldalára belépve láthatja a konzultációs választ az általa elküldött kérdéssel együtt.

 

 

 

Háttér 13

PraxisWeboldalak

Háttér 13

Információcsere lehetősége

A Praxis Webloldal moduláris felépítésű, kétféle konstrukció közül választhat, az alap modul vagy publikus oldal, illetve az extra modul vagy védett oldal lehetőségei közül:

  • Publikus oldal (basic modul):
    Egyszerűen és gyorsan szerkeszthető, a programban található tudástár, képtár, dokumentumtár elemeinek segítségével, illetve képek, hírek, hirdetmények stb. feltöltésével állítható össze az oldal.
  • Védett oldal (extra modul):
    A regisztrált és bejelentkezett páciensek elérhetik az összes olyan szolgáltatást, amit a NetDoktor Páciens applikáció biztosít számukra (előjegyzés, konzultáció, kérdőívek kitöltése, értesítések, dokumentumok fogadása/küldése,egészség és prevenciós panel, gyógyszerrendelés, telemedicina, stb).

Egyedi megjelenés

A Praxis Weboldal kinézetét, színvilágát Ön határozhatja meg, ezen kívül beállíthatja azt is, hogy milyen elemeket tartalmazzon a honlap.

Az egyszerű 1-2 menüpontos bemutatkozó honlaptól egészen a praxis szolgáltatásait és díjait, a betegellátással kapcsolatos tudnivalókat, hirdetményeket, híreket, orvosi tanácsokat, letölthető dokumentumokat, stb. tartalmazó összetett weboldalig ki tudja alakítani praxisának páciensei felé megjelenő felületét. Több mint 15 féle színséma közül választhat, melyek egyetlen kattintás után ‘átfestik’ praxisa teljes weboldalát.

Alacsony költségek

Minőséget kap egy átlagos weboldal árának töredékéért. Nincs külön fejlesztési díj, tartalom frissítési díj, üzemeltetési díj, tárhely díj, domain regisztrációs és megújítási díj

Jellemzők

Automatikus frissítések

A NetDoktor alkalmazásba feltöltött adatait a Praxis Weboldal modul automatikusan átemeli, így Önnek több ideje jut más, fontosabb dolgokra.

Gyors adminisztráció

Ha valamit módosítani szeretne, Ön is megteheti, nem kell konzultálnia külön szolgáltatóval, és várnia a feladat végrehajtására.

Tudástár és Képtár

Lehetőséget kap a kizárólag NetDoktor felhasználók számára hozzáférhető Tudástár használatára, melyben orvosok által feltöltött nyilvános dokumentumokat, űrlapokat érhet el, illetve Ön is feltöltheti saját nyilvános dokumentumait, űrlapjait.

Költséghatékony

A weblappal kapcsolatos egyszeri indulási és folyamatos fenntartási költség jóval kedvezőbb, mint egy weblap készítő cég által elkészített oldal.

Páciens kommunikáció

A Praxis Weblap Extra modul használatával a NetDoktor Páciens mobil applikáció összes funkciója bekerül honlapjára, regisztrált páciensei például konzultációt kezdeményezhetnek, időpontot foglalhatnak stb.

Munkatársak hozzáadása

A Praxis Weblap automatikusan szinkronizálja a felhasználókat a medikai rendszerből, így Önnek már nem kell újra hozzáadnia őket ahhoz, hogy megjelenjenek a honlapon.

Aktualitások

Megoszthat Ön által fontosnak vélt közleményeket, híreket, amelyek páciensei számára fontos információval szolgálhatnak.

Teljesen testreszabható

A Praxis Weboldal tartalma, színvilága, egyszerűsége vagy komplexitása teljes egészében testreszabható, és mindez egyszerűen, gyorsan megtehető.

Lépjen kapcsolatba velünk!