NetDoktor Prevenció Modul

A NetDoktor és az Ön instrukciói alapján személyre szabott Egészségterv generálása

 

Kinek ajánljuk a Prevenció Modult?

R

Háziorvosoknak, gyerekorvosoknak, akik szeretnének pontosabb képet kapni pácienseik állapotáról, rizikófaktorairól.

R

Azoknak, akik szeretnének egészségtervet készíteni pácienseiknek, mely elküldhető számukra.

R

Azoknak az orvosoknak, felhasználóknak, akik pácienseik prevenciós feladatainak nyomon követéséhez, és a szükséges feladatok elvégzéséhez szeretnének szoftveres támogatást kapni.

indikator_NetDoktor

A Prevenció modul felépítése és működése

NetDoktor Prevenció Modul feladata a páciens egészségi állapotának figyelemmel kísérése, életmódbeli adatainak kérdőíveken keresztüli megismerése. A páciens rizikófaktorai és egészségügyi adatai alapján a NetDoktor automatikusan generálja a páciens egészségtervét. Az orvos így segítséget kap az egészségmegőrzéséhez szükséges feladatok menedzselésében.   

A páciens egészségmegőrzésével kapcsolatos összes információ egy helyen megtekinthető, ezáltal a program gyors és egyszerű átláthatóságot biztosít. A szerkeszthető felületen lehetőség van az adatok aktualizálására, életmódi kérdőívek kitöltésére, szűrések, egyéb prevenciós események nyilvántartására. Ezen adatok alapján a szoftver különböző rizikó mutatókat számol: pl: SCORE, CV rizikóFINDRISC stb.

Az Egészségterv fülön a nyilvántartott és aktualizált adatok alapján a NetDoktor komplex egészségtervet állít össze a páciens számára, ez nyomtatható vagy emailen, ill. a lakossági mobil app számára kiküldhető.

 

Jellemzők

Egészségterv generálás

A kérdőívek beviteli adatai alapján a rendszer automatikusan létrehozza az egészségtervet, mely igény szerint módosítható.

Részletes információ

páciens egészségéhez és egészségmegőrzéséhez tartozó információ egy helyről nyitható meg, ahol az adatok részletesen áttekinthetőek.

Kiküldhető

Az egészségtervet elektronikusan, e-mailben elküldheti vagy a NetDoktor Páciens applikáción keresztül is értesítheti pácienseit. 

Kérdés-Felelet

Jelzi a rizikókat a rendszer?
Igen, a szoftver prevencióval kapcsolatos riportok rizikó mutatókat is megjelenítia magas kockázatot pirossal jelöli.
Hogyan láthatom a páciensek állapotát?
A Prevenció menün belül az Állapot fül alatt összegezve és részletesen is megtekinthetők a páciens egészségügyi paraméterei.
Az indikátor pontokkal kapcsolatos összes teendő a modulban követhető?
A modul kifejezetten a prevenciós teendőket tartalmazza. Lehetőség van külön Indikátor, illetve NEAK modul bekötésére is, ahol az indikátor tevékenységek és a finanszírozást érintő teendők ellenőrizhetők.

Lépjen kapcsolatba velünk!