NetDoktor

Online üzemorvosi szoftver

A Netdoktort sok száz orvos-felhasználónk tapasztalatai és igényei alapján fejlesztettük, hogy valamennyi üzemorvos megtalálja a legmegfelelőbb funkciókat.

N

EESZT funkciók

N

Számlakiállítás

N

Vényfelírás

N

Üzemorvosi nyomtatványok

N

Automatikus mentések

N

12 órás telefonos ügyfélszolgálat

Számlakiállítás könnyedén

A NetDoktor a Számlázz.hu és a Billingo on-line számlázóját használja.

Eszközfüggetlen

Bármikor, bárhonnan elérhetők a praxis adatai. Új eszköz használata során nem kell a rendszert telepíteni, csak egy böngészőt elindítani, PC-n, notebook-on, tableten, mobiltelefonon elérhető a program bármilyen operációs rendszeren (Windows, Linux, Android, iOS).

Mobilapp

Az applikációba épített szkenner funkcióval, a papíralapú dokumentumok fotóit pillanatok alatt a páciens kórlapjához csatolhatóak. Amikor egy dolgozóval munkavállalói törzslapot vagy egyéb más dokumentumot kell aláíratnia, használja az applikáció elektronikus aláírás funkcióját. A NetDoktor-Orvos mobil applikáció harmadik funkciója a hangvezérlésű írás, mellyel egyszerűen rögzíteni lehet az új adatokat a beteg vizsgálati lapjára.

Személyreszabhatóság

A rendszerben rengeteg beállítási ill. testreszabási lehetőség van, amivel a legegyszerűbb felülettől és funkcionalitástól az egyénre szabottan összetett felület és funkcionalitás is beállítható.

Mi a NetDoktor?

WEB-es medikai rendszer magánorvosoknakháziorvosoknak és üzemorvosoknak, amelyet sok száz orvos-felhasználó tapasztalata és igénye, illetve 25 éves orvos-informatikai piacismeret alapján alkottunk meg a legmodernebb technológiai alapokon.

A szoftver az EESZT és GDPR megfelelőség mellett, szakmai sablonokkal is segíti a felhasználót a gyors és hatékony adminisztrálást. A platformfüggetlenségnek köszönhetően  a NetDoktor asztali gépen, tableten vagy akár mobiltelefonon is használható.

EESZT csatlakozáshoz való eligazodáshoz minden meglévő és új ügyfelünknek segítséget nyújtunk.

A galéria megtekintéséhez kattinston a képre.

Mobilitás és Adatbiztonság

EESZT kapcsolat mobil eszközén
GDPR adatbiztonság

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

Válasszon az alábbi lehetőségek közül

E-MAIL
info@dericom.hu
TELEFON
(+36) 70 639 3477; (+36) 70 339 3693

Partnereink

     

    Ügyfeleink